Затворник слага брачни окови

19187
Затворник слага брачни окови

Мъж, който излежава присъдата си в Пловдивския затвор, ще сключи брак с половинката си в Деня на влюбените, съобщи Агенция Фокус.

Бракосъчетанието ще се извърши в сградата на затвора от 12.30 часа в петък, 14-ти февруари. Подобни сватби не са често срещани в Пловдив, но се случат поне веднъж годишно.

Риболовното бракониерство-голям проблем за Пловдив

Риболовното бракониерство е голям проблем в област Пловдив, съобщи Агенция Фокус. Преди 15 дни са заловени двама бракониери, които лов...

„Организацията на такава сватба е свързана с изнасяне на регистъра, а колежките отиват на място, за да бракосъчетаят двойка”, обясни Иванка Ставрева от ОП "Радостни обреди".

В Деня на влюбените в Пловдив са планирани още седем сватби, като те са предимно на млади двойки. Шест от сватбите ще се състоят в Централния дом на младоженците, а една в Стария град, каза още Иванка Ставрева. По думите й, в последните години в Пловдив модата на хората, които искат да сключат брак, точно на 14-фи февруари вече отминава.

От началото на година в града има доста бракосъчетания, като повечето двойки наблягат само на подписването, каза още Ставрева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com