4 причини да инвестирате сега в жилище в Ботевград и околностите

2452
4 причини да инвестирате сега в жилище в Ботевград и околностите
Снимка: Община Ботевград

Чиста природа, спокойно и уредено селище, в близост до столицата – формулата за комфортен начин на живот

Всеки от нас мечтае за модерно, уютно и спокойно жилище, а хит в момента е една добра инвестиция в най-красивата част на Ботевград, само на 50 километра от София.

Все повече клиенти търсят вариант за себе си и семейството си, който да се вписва във формулата за висок жизнен стандарт и комфортни условия. Така се роди тенденцията за оттегляне сред природата, не само по време на отпуската и почивката. Колкото и динамични да са времената, имотът остава най-сигурната инвестиция, независимо дали с помощта на кредит или чрез спестявания.

1. Красива гледка към планината

В Ботевград започна изграждането на луксозна жилищна сграда с магазини и гаражи към нея. Тя е снабдена с два самостоятелни входа, на пет етажа, с общо 50 апартамента. Разположена е на спокойно, но в същото време комуникативно място, с панорамна гледка към Стара планина.

Животът в София протича на изключително бързи обороти, а мнозина копнеят за релакс в края на деня, сред чист въздух, за да се чувстват максимално заредени с енергия. Ако попадате в споменатата категория, сега може да постигнете целта си.

2. Модерен стил и енергийна ефективност

Апартаментите са проектирани с френски прозорци с изглед към планината или към града. Сградата е проектирана в модерен стил, с функционално разпределение на двустайните и тристайни жилища.

Планирана е 10-сантиметрова изолация на постройката, седем камерна дограма с троен стъклопакет. Жилищната сграда ще бъде газифицирана с испански асансьори Орона. Фасадната зидария ще се реализира с тухли Wienerberger. Имотът се издава на мазилка и замазка, прокарани водни и електрически комуникации, оптична свързаност, както и монтирана дограма, входна врата и завършени общи части.

3. Строителна фирма с опит

Строителството на жилищната сграда е възложено на компанията Лит строй, която има над 20 годишен опит, изграждала е обекти не само в България, но и във Франция, където има офис. Изпълнявала е проекти, които са печелили престижната награда „Сграда на годината“.

Благодарение на експертизата на строителя, постройката напредва с бързи темпове, като началото на строежа е на 2-ри май 2023г., а етап акт 14 се очаква да бъде достигнат февруари месец 2024г.

Жилищният квартал „Изток“ е най-динамично развиващият се в строително отношение район на Ботевград Допълнително предимство му дава близостта до детска градина и основно училище.

Инвеститорът на луксозната сграда фирма Ийст Пропъртис дава възможност за продажба на апартаменти в Ботевград, като купувачът може да избира между двустайни и тристайни жилища. Предлагат се също така и магазини, гаражи и паркоместа.

4. Получавате повече за същата цена

Бюджетът е индивидуално решение, но в големите градове имотите са далеч по-скъпи, отколкото в тези, които се намират в близост до тях.

Може да получите много повече за същата цена, да гарантирате бъдещето си и това на децата си, влагайки в една истинска находка извън пределите на София.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Георги Георгиев: Столичната община се превръща в банкомат на ПП и на техните роднини

Откриха обновения Дом за стари хора в Ковачевци

Метрото в ж.к. "Люлин" с две нови станции

Незначителни разминавания: Съдът с допълнителна експертиза по делото за кметските избори в София

Работна среща по въпросите за сигурността се проведе в община Костинброд

Отново заговориха за синя зона в неделя

Вечното дерби може да спре движението в центъра на София в събота

Бус лента и велоалея: Какво предвижда проектът на бул. „Патриарх Евтимий"

Бившият столичен зам.-кмет Евгени Крусев осъди прокуратурата за ремонта на "Граф Игнатиев"

ГЕРБ-СДС иска оставки в Столична община заради договори тип "семеен бизнес" (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София