X
 
 

Без вода остава част от жк. "Връбница" 1

332 0
Без вода остава част от жк. "Връбница" 1
Снимка: iStock/Guliver
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 12 април. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 540 в жк. „Връбница“ 1 се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: бл.512, бл.518, бл. 539, бл. 540, бл.538, бл.535, бл.536, бл.533, бл.534, ул. „269-та, бул. „Ломско шосе" № 177 (училище за деца с нарушено зрение). При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 540.

Във връзка с изграждане на сградни водопроводни отклонения на ул. „Загребска“ и ул. 681 е кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Загребска“ и ул. 681. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Никола Петков“ ъгъла с ул. „Загребска“; ул. 681 ъгъла с ул.678.

Ето какво ще замени акулските перки по Графа (СНИМКА)

Експертният съвет по архитектура тества два варианта за ограничители по ул. "Граф Игнатиев", които да заменят перките. Това съобщи в св...

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Училищна“ в с. Негован се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 18.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Могилата“, ул. „Крайна“ , ул. „Ридо“, ул. „Емануил Александров“ и ул. „Стоян Тодоров“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Училищна“ №6.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Плачковица“ в кв. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Плачковица“ от ул. „Бигла“ до ул. „Мала планина“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Плачковица“ ъгъла с ул. „Кричим“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители