X
 
 

Борис Бонев към софиянци: Нека направим града ни по-подреден и красив

2270 0
Борис Бонев към софиянци: Нека направим града ни по-подреден и красив
Снимка: Румен Скрински/Actualno.com
Независимият кандидат за кмет на столицата и активист на неправителствената организация "Спаси София", Борис Бонев, призова днес гражданите за обединение около независима и гражданска кандидатура за градоначалник, съобщиха от организацията в позиция, изпратена до медиите.

“Обръщаме се към всички демократично мислещи наши съграждани, които искат да живеят в по-добра София. Нека ние, гражданите на София, не допускаме да бъдем разделени за три месеца, защото после всички заедно, независимо от пристрастията ни, ще живеем в този град. Желанието за промяна няма цвят, затова и недоволството към това, което ни заобикаля в столицата, изисква единство”, заявява Борис Бонев в своето обръщение.

Борис Бонев пред Actualno.com: Слагаме край на практиката "ремонт на ремонта" в София

Борис Бонев от неправителствената организация “Спаси София” бе издигнат за кандидат за кмет на столицата. Новината дой...

Той и екипът му поставят три принципа за София - прозрачно управление, спиране на корупцията и амбициозно развитие на града. Чрез тях Борис Бонев иска да наложи нов начин на работа и отворено към гражданите управление. “Развитието на града, спирането на партийните назначения и прозрачното управление са от интерес за всички. Търсим единство за развитие на общия ни дом. Дребните политически сметки и егоизмът ще оставят на власт същите, които днес са над главите ни в София и харчат парите ни по няколко пъти за едно и също нещо”, казва независимият кандидат.

“Изключително съм обнадежден от добрия старт на кампанията на "Спаси София". Аз и екипът ми вече един месец правим ежедневни срещи с гражданите в различни столични квартали и усещаме, че София е готова за промяна. Обявихме първи кандидатурата, именно защото имаме какво да покажем - най-подробната програма за развитие на София в историята на града, включваща стотици мерки за подобряване на живота. Искаме хората активно да се включат в обсъждането на решенията за развитие на нашия град”, отбелязва още Бонев.

Политическите лидери на демократичната общност често говорят за гражданско участие и осигуряване на платформа за нови и свежи лица в обществения живот като инструмент за постигане на положителна промяна. “Необходима е по-висока обединителна кауза и тя е гражданското начало, работещо за прозрачно управление, изкореняване на корупцията и работа за пълноценно реализиране на потенциала на София”, допълва независимият кандидат за кмет.

“В София живеем зле, защото градът ни се управлява зле. Но София може и трябва да е различна. Именно затова и се кандидатирам - за да помогна заедно да направим града ни по-подреден и красив. Убеден съм, че само граждански, истински независим и надпартиен кандидат може да сложи край на лошото управление на столицата и да отвори нови хоризонти за нейното развитие”, завършва позицията на Борис Бонев.

Борис Бонев пред Actualno.com: Слагаме край на практиката "ремонт на ремонта" в София

Борис Бонев от неправителствената организация “Спаси София” бе издигнат за кандидат за кмет на столицата. Новината дой...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално