Част от ж.к. "Красна поляна" остава без вода

1899
Част от ж.к. "Красна поляна" остава без вода
Снимка: Thinkstock

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Проф. Д-р Иван Странски“ , жк. „Студентски град“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Проф. Д-р Иван Странски“, ул. „Акад.Борис Стефанов“, ул. „Проф. Атанас Иширков“

бул. „Симеоновско шосе“ бл.8, бл.59, бл.60 и бл.61, ортопедична болница „Витоша“, хотел „Макси“, магазини „Кауфланд“ и „Фантастико“, по ул. „Проф. Кирил Попов“ от улица без име до бл.83А, бул. „Симеоновско шосе“ и улица без име пред бл.3В, ул. „Георги Райчев“, ул. „Емануил Попдимитров“, ул. „Трифон Кунев“, ул. „Ангел Каралийчев“, ул. „Константин Петканов“, ул. „Слав Караславов“ и ул. „Братя Чакрин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Проф. Д-р Иван Странски“ – магазин „Кауфланд“; ул. „Константин Петканов“ ъгъла с ул. „Слав Караславов“.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Искър“ , Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Искър“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Дунав“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Чумерна“ ъгъла с ул. „Искър“.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Париж“ , Център се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Стара планина“ от ул. „Дунав“ до ул. „Париж“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Стара планина“ ъгъла с ул. „11-ти август“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Румяна“ , жк. „Красна поляна“ 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Румяна“, ул. „Методи Кусевич“, бул. „Възкресение“, ул. „Одоровци“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Румяна“ бл.22.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Загребска“ , кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Загребска“ от ул. „Любляна“ до бул. „Никола Петков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Загребска“ ъгъла с ул. „Ново село“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Язовирски път“ , кв. „Вердикал“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Язовирски път“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Язовирски път“ №6.

Кои райони на София остават без вода днес

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 14 ноември. Това съобщиха от пресцентър...

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „река Лесновска“ , с. Чепинци , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Чепинско шосе“ от ул. „Стара планина“ до река Искър

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Чепинско шосе“ от ул. „Стара планина“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Георги Георгиев: Столичната община се превръща в банкомат на ПП и на техните роднини

Откриха обновения Дом за стари хора в Ковачевци

Метрото в ж.к. "Люлин" с две нови станции

Незначителни разминавания: Съдът с допълнителна експертиза по делото за кметските избори в София

Работна среща по въпросите за сигурността се проведе в община Костинброд

Отново заговориха за синя зона в неделя

Вечното дерби може да спре движението в центъра на София в събота

Бус лента и велоалея: Какво предвижда проектът на бул. „Патриарх Евтимий"

Бившият столичен зам.-кмет Евгени Крусев осъди прокуратурата за ремонта на "Граф Игнатиев"

ГЕРБ-СДС иска оставки в Столична община заради договори тип "семеен бизнес" (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София