X
 
 

Фондация дари линейка и апаратура на община Елин Пелин

146 0
photo of Фондация дари линейка и апаратура на община Елин Пелин
Снимка: община Елин Пелин
Добрите неща се случват на добрите хора. С много труд, с много усилия, но доброто винаги се отплаща по някакъв начин.

На 13 май 2019 г., ръководството на "МБАЛ – ЕЛИН ПЕЛИН" ЕООД – гр.Елин Пелин получи дарение от Фондация Балканска солидарност /Solidarite Secours Balkans/. Дарението включва нов реанимационен автомобил – линейка, оборудван с носилка и апаратура, два ехографски апарата за 3D и 4D изследвания, друга медицинска техника и консумативи.

Представителите на фондацията бяха водени от г-н Оливие Ловажи - комисар на зона за спешна помощ във Валония, гр. Турне, Белгия.

Г-жа Мая Луканова, управител на "МБАЛ – ЕЛИН ПЕЛИН" ЕООД, беше изключително благодарна за направеното дарение от страна на европейската фондация и сподели колко жизнено необходима е тази апаратура за безпроблемната работа на лекарите и медицинския персонал в болницата.

Община Елин Пелин благодари на г-жа Мая Луканова и нейния екип за високия професионализъм и неспирна работа за отдадеността , с която работят всекидневно, за да се осигури добруването и качеството на здравно обслужване на всички жители в общината.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Седмичен хороскоп за 19-25 август

Овен Това е седмица, в която да не се претоварвате. Възможно е да се наложи да поемете чужди задължения за известно време, но се договорете за срок,...