X
 
 

В община "Панчарево" се налага спиране на водоподаването

1088 0
В община "Панчарево" се налага спиране на водоподаването
Снимка: iStock/Guliver
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 8 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Ловджийска чешма“ в община „Панчарево“ се налага спиране на водоподаването от 11.00 до 23.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: вилна зона „Градищe“, вилна зона „Ловджийска чешма“ вилна зона „Белика“ – ул. „Славей“, ул. „Роза“, ул. „Невен“. При продължителност на строително; ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: вилна зона „Градище“ – ул. „Младежка“ - ъгъла с ул. 3-та - от 23.00 часа на 8 октомври 2019 г.; във вилна зона „Ловджииска чешма“ – до Ловджийската чешма - от 23.00 часа на 08 октомври 2019 г.

Има задържан за банковия обир в София

Задържаха мъж, за който се предполага, че е участвал в обира на банков клон в София, предаде NOVA. Очаква се по-късно днес полицията д...

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Позитано“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Позитано“, бул. „Христо Ботев“, бул. „Александър Стамболийски“, ул. „Княз Борис I“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Позитано“ ъгъла с ул. „Цар Самуил“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Борован“ местност „Карпузица“, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Борован“ от ул. „Евлия Челеби“ до ул. „Кореняците“; ул. „Евлия Челеби“ от ул. „Дамяница“ до ул. „Околовръстен път“, ул. „Сияйна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сияйна“ ъгъла с ул. „Евлия Челеби“.

Във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. „Асен Джаков“ във вилна зона „Киноцентъра“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Марин Големинов“, ул. „Емануил Манолов“, ул. „Паскал Паскалев“, ул. „Нарцис“, ул. „Пчелица“ и ул. „Никола Анастасов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Ненов“ ъгъла с ул. „Марин Големинов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

В кв. "Модерно предградие" се налага спиране на водоподаването

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 1 октомври. Това съобщиха от пресцентър...

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители