X
 
 

В с. Бистрица се налага спиране на водоподаването

539 0
photo of В с. Бистрица се налага спиране на водоподаването
Снимка: iStock/Guliver
Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 21 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Широки път“ във вилна зона „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Широки път“, ул. „Папур“, ул. „Трилистник“, ул. „Бяла река“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Широки път“ ъгъла с ул. „Папур“.

Пожар в жилищен блок в София, има пострадали

Трима души пострадаха при пожар в апартамент в жилищен блок в столичния кв. "Сердика". Сигналът за инцидента е получен към 9 ч. днес (1...

Във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ябълкова градина“ в с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ябълкова градина“ от ул. „Черни връх“ до ул. „Върла поляна“; ул. „Стефан Стамболов“ от ул. „Върла поляна“ до ул. „Горски път“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Марина поляна“ ъгъла с ул. „Калугерица“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители