X
 
 

В с. Житен се налага спиране на водоподаването

536 0
photo of В с. Житен се налага спиране на водоподаването
Снимка: iStock/Guliver
На 09 октомври 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран в с. Житен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Житен

с. Доброславци -бивш стопански двор на ул. „Липа“,

по ул. „Градинарска“ от ул. „Липа“ до ул. „Житенски път“ .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Житница“ на площада пред кметството.

В община "Панчарево" се налага спиране на водоподаването

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 8 октомври. Това съобщиха от пресцентър...

На 09 октомври 2019 г. (сряда), във връзка с изместване на водомерен възел на ул. 689 вилна зона „Мала кория“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Вилна зона „Мала кория“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 684 ъгъла с ул. „Мала кория“.

На 09 октомври 2019 г. (сряда), във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. „Великан“ кв. „Карпузица“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Великан“.

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. "Кръстова вада"

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Кръстова вада“ на 24 септември. Това съобщ...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Великан“ ъгъла с ул. „Княжевска“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 23 октомври

Овен Днес ви очаква дълъг път. Уверете се, че сте взели всичко необходимо за пътуването. Не рискувайте с правилата за безопасност. Телец Днес...

Последно в Актуално