Дарко Тасевски и Ромина Андонова чакат бебе

11469
Дарко Тасевски и Ромина Андонова чакат бебе
Няма да бързаме със сватбата засега, заяви звездата на “Левски”

"Вярно е, че чакаме бебе! Много хора ми се обаждаха да ме питат и аз не отговарях. Сега е моментът да призная", заяви пред АСН звездата на ФК "Левски" Дарко Тасевски.
Слуховете, че той и красивата му половинка Мис България 2010 Ромина Андонова ще имат наследник, циркулират от седмици в пространството. Нито един от двамата обаче не искаше да каже дали са верни или не заради твърде ранния стадий на бременността на брюнетката.

"Със сватбата обаче няма да бързаме засега", уточни халфът на "сините". Въпреки че Ромина е в самото начало на бременността си, македонският й любим я гледа като писано яйце. Той не й дава дори да излиза от вкъщи заради студовете и поледицата.

Явно нестихващите клюки около двойката обаче са ядосали Тасевски и той заяви: "Повече никакви интервюта няма да даваме нито аз, нито тя. Няма да обясняваме за връзката си, нито за бъдещето си."

Ромина и Дарко са заедно от средата на 2010-а, когато хубавицата все още носеше короната на най-красива българка. Двамата се свалили в тоалетната на столично заведение, докато едновременно миели ръцете си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com