Гуардиола поема Байерн?

3897
Гуардиола поема Байерн?

Испанският специалист Пеп Гуардиола се е съгласил да стане треньор на "Байерн Мюнхен", съобщиха телевизия "Sky Italia" и няколко немски медии, предаде БГНЕС.

Тази информация обаче беше светкавично опровергана от иберийски издания, близки до бившия наставник на "Барселона". Вестник "AS" пише, че това е само слух, в който няма никаква истина, защото Гуардиола все още не е взел каквото и да е решение за бъдещето си.

В края на миналата седмица се появиха съобщения, че треньорът е склонил да оглави "Манчестър Сити" след края на сезона. Вчера обаче се появиха първите информации за това, че агентът на Пеп Гуардиола преди време се е срещнал с представители на "Байерн Мюнхен". Хосе Мария Оробитг е бил в Германия за няколко дни и тогава е контактувал с ръководители на гранда от Мюнхен.

ПСЖ търси Гуардиола

Френският гранд "Пари Сен Жермен" вече преговаря с Хосеп Гуардиола, но няма шансове испанският треньор да оглави френския клуб преди к...

В момента треньор на "Байерн" е Юп Хайнкес, чийто договор изтича в края на сезона. От осем месеца Гуардиола, който превърна "Барселона" в машината на съвременния футбол, си почива в Ню Йорк и е готов да се върне в големия футбол през лятото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com