Маями Хийт стигна до финала в НБА за трети пореден път

6488
Маями Хийт стигна до финала в НБА за трети пореден път

Трети пореден финал за последните три години – шампионите от „Маями Хийт” успяха да покажат за пореден път, че са най-важният фактор в НБА в момента и макар да трябваше да минат през седем мача срещу „Индиана Пейсърс”, те се справиха с 99:76 и излизат да защитават титлата си срещу „Сан Антонио Спърс”.

Срещата в „Американ Еърлайнс Арена” не предложи очакваната драма, след като „Маями” подходиха крайно сериозно, а за разлика от някои мачове срещу „Индиана” този път Леброн Джеймс получи необходимата подкрепа. Именно Джеймс направи най-силния си мач в серията, завършвайки с 32 точки, 8 борби и 4 асистенции. Другата звезда на „Хийт” Дуейн Уейд също се събуди, направи добър мач със стрелба 7 от 16 от игра и вкара 21 точки. Рей Алън добави 10 точки, от които три бяха тройки.

Индиана пак изравни на Маями, серията влиза в решаващ седми мач

Отборът на "Индиана Пейсърс" нанесе поражение на "Маями Хийт" в шестия мач от финала в Източната конференция на НБА. В Индианаполис д...

За гостите разочароващ мач направи Пол Джордж, който вкара само 7 точки и беше изгонен за шест фаула цели 7:43 минути преди края на срещата. Рой Хибърт се отчете с 18 точки и 8 борби, но не беше така ефективен, както друг път. Показателно е, че „Индиана” загуби борбата под коша – 36:43 борби, което е изключение и доказателство за слабата игра на отбора.

„Маями” водеше с цели 28 точки във втората четвърт, когато всъщност стана и големия прелом в мача. Оттам насетне „Индиана” нямаше как да се върне.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com