Ню Йорк спечели в Бостън за пръв път от над шест години

4914

В едно от класическите дербита на Източната конференция „Ню Йорк Никс” успя да победи като гост „Бостън Селтикс” с 89:86.

Звездата на вечерта обаче беше плеймейкърът на домакините Раджон Рондо, който завърши с трипъл-дабъл – 23 точки, 10 борби и 11 асистенции. Тази индивидуална лична статистика обаче се оказа недостатъчна за зелените. За „Никс” най-много точки реализира Кармело Антъни – 28 точки, а Амаре Студамайър, който се върна след дълго отсъствие, добави 15 точки и 9 борби.

Голдън Стейт препъна Оклахома

Мач с мач не си прилича – това доказа и най-добрият отбор в НБА през настоящия сезон „Оклахома Сити Тъндър”, който де...

Победата за „Никс” е знакова, защото те бият „Бостън” като гост за пръв път от ноември 2006 година насам. Оттогава „Ню Йорк” бяха в серия от 13 поредни загуби срещу „Бостън” като гост.

Решителни за победата на гостите се оказаха последните две минути на мача, когато те се представиха чудесно в защита и принудиха Джейсън Тери и Пол Пиърс да направят грешки с директно губене на топката без стрелба.

С победата „Ню Йорк” запазва второ място на Изток с 26 победи и 14 загуби, а „Бостън” са едва осми с отрицателен баланс – 20 победи и 22 загуби.

Останалите резултати:

Кобe Брайънт е най-богатият баскетболист за 2012 г.

След локаута в NBA миналата година, собствениците на баскетболния шампионат постигнаха намаление (средно) на заплатите на играчите, как...

Торонто – Орландо 97:95

Лос Анджелис Клипърс – Финикс 88:93

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com