Тотнъм изхвърча от ФА Къп

5584
Тотнъм изхвърча от ФА Къп

След като "Челси" едва се спаси от отпадане в четвъртия кръг на ФА Къп, четвъртият в Премиершип "Тотнъм" отпадна след загуба с 1:2 от първодивизионния "Лийдс".

Загубата на шпорите беше абсолютно заслужена предвид много слабата им игра в защита. Всъщност лондончани спокойно можеха да инкасират и повече голове, защото на няколко пъти играчи на "Лийдс" излизаха сами срещу вратаря на гостите Брад Фридъл.

Тотнъм поряза Манчестър Юнайтед в последната минута

"Манчестър Юнайтед" беше принуден да изпие собственото си лекарство и изтърва победата срещу "Тотнъм", след като шпорите изравниха с го...

Домакините поведоха с 2:0 с голове в 15-тата и 50-тата минута на Люк Варни и Рос Маккормак, като и в двата случая ставаше въпрос за стрелба от много чисти положения. Варни, например, вкара сам срещу Фридъл.

"Тотнъм" върна един гол в 58-тата минута чрез Клинт Демпси, който засече майсторски центриране отляво, но повече не можа да направи. Пропуските на „Лийдс” обаче можеха да струват много скъпо на домакините, защото в самия край Муса Дембеле можеше да изравни след добър пас, който го изведе сам срещу вратаря, но защитата на „Лийдс” му попречи достатъчно, за да не отправи голов удар.

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com