X
 
 

Д-р Георги Узунов е „Лекар на годината 2019" на колегията в Стара Загора 

2398 0
Д-р Георги Узунов е „Лекар на годината 2019" на колегията в Стара Загора 
Снимка: Актуално
Призът „Лекар на годината 2019“ на Районната колегия (РК) на Българския лекарски съюз (БЛС) беше връчен на тържествена церемония снощи на д-р Георги Узунов. Той е дългогодишен педиатър и неонатолог, от 1997 г. е директор на Дома за медико-социални грижи за деца (ДМСГД) Стара Загора. , преподавател е в Тракийския университет, а от 1997 год.  директор на Дома за медико-социални грижи за деца –Стара Загора. Той е номиниран от старозагорската колегия е за националната награда Лекар на годината. 

На снощната церемония бяха раздадени и останалите годишни награди, които се присъждат за Деня на българския лекар -  19 октомври, и 118 години от създаването на съсловната лекарска организация. 

Бойко Борисов: След Кольо Фичето и други български строители могат да се нарекат строители

"Дето се вика, след Кольо Фичето и други български строители могат да се нарекат строители". Това каза Бойко Борисов в Стара Загора, от...

Специалистът по образна диагностика и член на Европейското дружество за диагностика на гърдата и на Европейската асоциация по радиология д-р Любомир Трифонов беше отличен в категорията „Принос за развитие и прилагане на иновативна медицина и уникални техники“. Кардиологът д-р Наньо Нанев получи приза за „Дългогодишна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на специалността“. Връчваната за четвърта поредна година награда за млади медицински надежди „Ти си нашето бъдеще“ получиха д-р Стоимен Гечев и д-р Гергана Гечева-Ферменджиева от Казанлък. Те са брат и сестра и работят успешно в областта на физикалната и рехабилитационната медицина. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 9-15 декември
Седмичен хороскоп за 9-15 декември

Овен През новата седмица ще имате възможността да уредите много неща в служебен план. Ще се отворят възможности, които е добре да не пропускате...