Окончателно - Станимир Радевски е кмет на Павел баня

1940
Окончателно - Станимир Радевски е кмет на Павел баня

Върховният административен съд реши окончателно, че Станимир Радевски е кмет на община Павел баня, предаде БГНЕС.

Кандидатът на ДПС Иса Бесоолу загуби изборите със 66 гласа разлика от настоящия кмет Станимир Радевски, издигнат от Местна коалиция "Обединение" след поредица от обжалвания на вота в съда. След като Бесоолу обжалва изборните резултати в Административен съд Стара Загора, се проведе повторно преброяване на гласовете. Последвалото решение на съда е в полза на Станимир Радевски.

В Павел баня граждани протестираха срещу решенията на Общинския съвет

Жители на Павел баня и селата в общината излязоха на граждански протест в центъра на курорта с искания за отговорни политики от страна ...

Припомняме Ви, че в средата на февруари общинските съветници от Павел баня свикаха извънредна пресконференция поискаха главният прокурор Сотир Цацаров да направи пълна проверка на всички 7 спрени досъдебни производства срещу кмета на Павел баня Станимир Радевски.

Общинският съвет връщаше неколкократно бюджета на община Павел баня в администрацията за преразглеждане, корекции и допълвания. Така на практика община Павел баня работи близо 2 месеца от началото на годината без бюджет. В края на 2015 общинските съветници не приеха и актуализацията на миналогодишния бюджет, а това доведе до сериозни затруднения в разплащанията от страна на администрацията.

И двата тура на местните избори в Община Павел баня бяха белязани с редица нарушения на изборния процес, свързани с неправомерна агитация, раздаване на бюлетини с предварително откъснати серийни номера, струпване на хора по секциите, заплахи срещу граждани и журналисти, както и множество скандали. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com