Шофьор на джип уби малко дете на пешеходната зона в Стара Загора

56061
Шофьор на джип уби малко дете на пешеходната зона в Стара Загора
Снимка: БГНЕС

4-годишно дете почина след като беше блъснато от джип "Лендроувър" на пешеходната зона в Стара Загора. Инцидентът е станал около 19.00 ч. на ул. "Кольо Ганчев" близо до училище "Васил Левски" пред очите на двамата родители на детенцето.

Детето е карало велосипед в близост до училището. Според свидетели на инцидента джипът се е движил с висока скорост, направил е обратен завой и буквално е прегазил детенцето. То е починало на място, а водача едва след като се развикали хората е разбрал какво се е случило. Той е арестуван за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

"Има ли нужда от коментар. Погледнете какво чудо е тука", каза зам. кметът на града по строителството и транспорта Йордан Николов.

"Има си достатъчно знаци, табели, всичко, което е необходимо, но кой го спазва е друг въпрос. За такива просто няма място на пътните платна. Нямам думи. Безобразие. Доколкото разбрах, той не е усетил, че е ударил детето.

Изпочупиха и третия джип на депутата Антоний Йорданов

Ден, след като неизвестни запалиха два от джиповете на депутата от ГЕРБ Антоний Йорданов, снощи е бил потрошен и третия му джип „...

Правили сме пешеходна зона, хората да се радват, децата да тичат, да бягат. Как да сме спокойни. Какво да направим да заградим, да сложим бариери? Какво да правим. Сложили сме предпазни колчета пред входа на училището. Обезопасили сме със значи, с всичко, което е необходимо. Не е спазил знаците. Ще сложим колчета, но ще минат през колчетата. Вижте, като сме им сложили на тези улици, които вече сме направили, има някъде, където вадят, събарят, минават през тях. Това е до съзнанието на хората".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Стара загора