170 предприятия участват в четвърто поред виртуално изложение в Търговище

7023
170 предприятия участват в четвърто поред виртуално изложение  в Търговище

Четвърто по ред онлайн изложение се провежда до 30 юни по проект „Електронни панаири и мрежова търговия“, информираха от Търговско промишлената палата в Търговище, която представлява България в партньорските инициативи.

“Internationale-EXPO 2015” домакинства над 170 предприятия, предлагащи продукти от 3 основни категории: строителни материали, технологии и оборудване в селското стопанство и хранително вкусовата промишленост и храни и напитки, съобщава Topnovini.bg.

В Търговище представиха екодоклада за автомагистрала "Хемус"

Днес в Търговище беше представен и обсъден доклада за оценка въздействието върху околната среда /ОВОС/ на инвестиционното предложение з...

Онлайн събитието е се организира от Института за изследване на изложения, Гърция с участието на партньорския консорциум от Черноморски басейн, в който участват България, Грузия, Молдова и Турция. Изложението е безплатно и цели повишаване на европейските и международни търговски и бизнес връзки на предприятията.

"Благодарение на технологията на платформата можете да посетите нашата виртуална изложбена зала в интернет директно от вашия компютър. Имате възможност се разходите около виртуалните щандове на фирмите и да разгледате техните продукти и услуги. Може да размените бизнес информация, да комуникирате с чат или видео" обясниха от Търговско промишлената палата в Търговище.

 

 

Туроператори разглеждат забележителности на Търговище

Община Търговище и Туристическият информационен център организират днес пролетен сити тур под мотото “Търговище – непозната...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com