Треньорът на Григор Димитров: Учи се и от победи, и от загуби

19999
Треньорът на Григор Димитров: Учи се и от победи, и от загуби
Снимка: Getty Images/Guliver

Григор Димитров отпадна още на старта на "Ролан Гарос". Треньорът му запази мълчание за кратко, но не пропусна възможността да направи коментар, пише вестник "24 часа".

"В твоя спорт винаги можеш да станеш по-добър. Това, което добрите играчи правят, за да станат още по-добри, дори велики, е да се учат и от победите, и от загубите си", написа Роджър Рашийд. На Григор вероятно ще му трябва малко време, за да преглътне загубата от Иво Карлович в Париж, но най-добрият български тенисист трябва да мисли вече за сезона на трева. Талантът от Хасково ще участва на престижния турнир в Куинс и в демонстративния в "Хърлингъм клъб" (също в Лондон), които са подгряващи за "Уимбълдън". И на двата Димитров ще бъде в компанията на Анди Мъри. Все още продължават реакциите по повод големия материал за Григор в ESPN.com, в който най-голямата спортна звезда на България разказва за отношенията си със Серина Уилямс, как нещо във връзката му с тъмнокожата американка не се е получило. Нашият дава подробности как с Мария Шарапова са станали гаджета.

Алмагро пропуска "Уимбълдън" заради травмата в Париж

Испанският тенисист Николас Алмагро ще пропусне следващият турнир от Големия шлем - "Уимбълдън". Причината е травмата, която той получи...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com