Росен Ангелов - хитър, прикрит, представял се за военен

13915
Росен Ангелов - хитър, прикрит, представял се за военен
Снимка: МВР

Хитър, лукав, прикрит, със завишено самочувствие, стреми се да се налага на околните. Интелигентен е и упорит. Характерна за него е латентна конфликтност. Такива са изводите от психологически профил на извършителят на шесторното убийство в Нови Искър Росен Желев Ангелов.

В документа, изготвен в затвора, пише още, че Ангелов се опитва да прави добро впечатление, но не винаги има ресурси да го поддържа и възможността за неуспех води до раздразнение. Има нисък праг на социална зрялост.

Откриха труп на мъж на 10 км от Нови Искър

Труп на мъж е открит в реката край село Владо Тричков в Искърското дефиле, съобщи БНР. Тялото е намерено от двама от полицаите, които ...

Той е опасен, склонен към насилствени действия и вероятно е въоръжен. По време на огледите в помещения, които е обитавал, са открити части от ръчни гранати, запалки за такива гранати.

Припомняме, че по-рано днес (5 януари) на брифинг в Съдебната палата стана ясно, че мъжът е привлечен задочно за убийство на повече от едно лице при условието на опасен рецидив и предумишленост на извършено деяние. Пред репортер на Actualno.com главният секретар на МВР Младен Маринов обяви, че пред познати Ангелов се е представял за легионер от френския легион, който е едно от най-елитните и известни военни подразделения в света.

"Мислил се е за войник, представял се е като такъв, но нямаме данни да е минавал специално военно обучение", каза още Маринов.

 

МВР разпространи актуална снимка на убиеца Росен Ангелов

МВР разпространи актуална снимка на извършителя на шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов, който продължава да се издирва от ор...

Той е човек без документи, без собственост, без работа. Прякорът му, даден му от негови близки, е Горският човек. По доказателствата по делото е установено, че имал връзка с убитата Кети шест месеца преди убийството.

Родом е от Добричко, но в последните години е живял в района, където е извършено престъплението. Не поддържа контакт с близките си.

Ангелов има три присъди лишаване от свобода и няма установено психическо заболяване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com