5 причини да изберем ол инклузив пред всеки друг тип почивка

2492
5 причини да изберем ол инклузив пред всеки друг тип почивка
Снимка: iStock/Guliver

Идва време за почивка? Искате всичките ви приятели и познати да завидят макар и благородно на това, че сте си прекарали невероятно на онова перфектно място, със страхотни условия, модерна база и куп допълнителни екстри? Чудите ли се все още на кой да се доверите в това да избере перфектното място вместо вас?

Настоящото четиво ще ви насочи по-правилно от всяко друго. Посоката е точна и важното е, че TravelCard е тук, за да ви помогне в избора на място за летуване или зимуване.

Мечтаната почивка е по-близо от когато и да е, но има една последна подробност, която въпреки последната си позиция е с огромна тежест – ол инклузив или някакъв друг тип? Какво сте склонни да изберете и защо всъщност да заложите на почивка от първия тип?

Ето ви няколко причини, които със сигурност ще наклонят везните на правилната страна.

1. Неограничена консумация на храна и напитки

Това е една основна причина. Повечето хора избират ол инклузива именно заради възможността да са винаги сити и с напитка под ръка.

Мисията на TravelCard.bg е да ви осигури не само най-незабравимата, но и най-достъпната почивка, така че доверете се на професионалистите в сферата, които няма да ви подведат, както биха направили повечето. Позволете си да поглезите семейството си по един невероятен начин.

2. Не мислите за набавянето на всички консумативи по време на престоя

Помните ли как преди време на път към почивката се тръгваше с препълнен багажник, дълги списъци, в които присъстваха неща дори като халат? Е, краят на тази ера настъпи и вие също заслужавате да го усетите!

Вече ви е нужен само удобен за пренос сак, пълен с най-необходимото – дрехи, достатъчни за времето на престоя ви в хотела. Всичко останало ви осигурява той, поради причината, че сте решили да се доверите на all inclusive почивката.

3. Обичайно осигурен транспорт на територията на хотелския комплекс

Казваме „обичайно“, въпреки че вече значителен процент от хотелите, предлагащи ол инклузив инвестират сериозни суми в това да могат да позволят на гостите си да пътуват с транспорт, осигурен от хотела. Разбира се, става дума за прилежащите на хотела територии, както и до плажната ивица, ако хотелът разполага с частна такава.

Обикновено, малките автобусчета минават на точен график, даден на всеки гост на хотела. Така всеки може да се качи и да се възползва от това удобство в момент, в който пожелае.

Тези автобусчета имат и точен маршрут, който също е известен на всеки от гостите. Разбира се, пътуването с тях не се таксува предварително – не звучи ли повече от страхотно?

4. Множество възможности за забавление на вашите деца

Е, драги родители – пазим нещо и за вас! Всеки родител иска да си почине от ежедневния куп грижи за детето си.

Почивката е идеалното време, в което можете да го постигнете след като дадете свободата на детето си да бъде занимавано с различни дейности, които да са образователни, опознавателни и много забавни.

Разбира се, грижите за детето ви ще бъдат възложени на отбор експерти, а забавлението – на професионални аниматори. Повярвайте, рожбата ви ще си изкара толкова добре, колкото и вие!

5. Алкохолът не се заплаща допълнително

Кой не е отишъл на почивка, за да се отпусне? Алкохолът ни помага да отпуснем както тялото, така и нервите си – това е един от положителните ефекти на почивката.

Едва ли е шок за вас, но ол инклузивът предлага именно това – разнообразие от алкохол на всяка крачка, при това той не се заплаща допълнително!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Как числата могат да съсипят живота ви?

8 уникални предимства на витамин Е

9 заболявания, които водят до умора и сънливост

7 тихи признака, че имате дефицит на желязо

Когато стресът ви удари в тялото: 15 неподозирани симптоми

Как да облекчим мускулния спазъм на врата?

Опасни симптоми: болка в ушите и главоболие - какво да правим

Кои са "забранените" храни при болки в ставите?

Само по 1 чаша топла вода на гладно - върши чудеса за тялото

Съвместими зодиакални съвпадения за зодия Везни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как числата могат да съсипят живота ви?
Как числата могат да съсипят живота ви?

Дали числата са само цифри на страницата или притежават повече сила, отколкото предполагаме? Спрели ли сте някога да обмислите как числата могат...