6 начина да организираме парти у дома

16207
6 начина да организираме парти у дома
Снимка: ИКЕА

Вече сме на прага на пролетта и дългите слънчеви дни са почти зад ъгъла! А още по-хубаво е, че с настъпването на любимия сезон, се задават и някои от любимите български празници. Нима има по-хубав начин да ги почетем от събиране с най-близките ни хора? В крайна сметка, най-важни са именно споделените моменти.

Гарантираме ви, че няма да остане и помен от потискащото настроение, което е завладяло света, щом видите нашите идеи за домашно парти, което разбира се, може да организирате в двора и дори на терасата си! Верен помощник в цялата тази пролетна забава ще бъде ИКЕА, предлагайки ви новата колекция INBJUDEN, вдъхновена от нежните багри, които пролетта носи със себе си. А ето и от какво ще имате нужда, за да създадете перфектната атмосфера за малко задушевно тържество.

1. Поднос за сладки изкушения

Можете ли да си представите парти без торта, бисквитки или някакъв друг вкусен десерт? Да, и на нас ни е трудно! И тъй като в главата си със сигурност вече имате поне няколко идеи за лакомства, редно е да им предложите и подходящ красив „дом”. Селекцията от подноси INBJUDEN улеснява презентирането и сервирането на ордьоври. Изберете модел на две нива, за да предложите по-голямо разнообразие на гостите си. Можете също така да сложите сладките изкушения в красива стъклена поставка с капак, като се предлагат два варианта - с диаметър 29 см и с 19 см - спрямо личните ви предпочитания.

2. Стъклена ваза с интересен дизайн

Разбира се, какво би бил един пролетен празник без жизнерадостни нарциси и лалета? На тези красиви цветя им подхожда фина и елегантна ваза, която да не отнема от очарованието и богатството на цветовете, но и да бъде красива декорация на трапезата. Семплата елегантност, която струи от вазaта INBJUDEN, ще се хареса на всички домакини, а и гости!

3. Нестандартно сервиране

Пролетта винаги служи като катализатор за промени. Може би ви се иска да разнообразите начина, по който посрещате гостите си, а може би просто имате нужда от свежа и нова визия. Ето защо ви предлагаме да заложите на красиво плато за сервиране от серията INBJUDEN, в което може да подредите чаени лъжички със сладки хапки „амюз буш”.

4. Чаши за шампанско

Когато наближи времето за тост, напълнете чашите за шампанско INBJUDEN с пенлива и освежаваща напитка. Няма начин гостите ви да не се влюбят в дизайна с очарователни малки точки!

5. Изискана гарафа

В случай, че вече не можете да откъснете очи от закачливата декорация на чашите за шампанско, то със сигурност трябва да заложите и на красивата гарафа от същата серия. Дори да не консумирате вино на празника, можете да я използвате за вода.

6. Празнична декорация

Малко цветове ще повлияят значително на празничното настроение. Декорация за окачване, в комбинация със салфетки със същия десен или пък калъфки за възглавници напълно ще променят цялостната визия на пространството. По този начин ще предразположите своите гости за хубави емоции.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com