Часовник Michael Kors - луксозна идея за коледен подарък

28368
Часовник Michael Kors - луксозна идея за коледен подарък
Снимка: timebox.bg

Вероятно няма човек на света, който да не желае да изглежда винаги стилно. Всеки има собствен подход - някои наблягат на модните тенденции, други предпочитат да изразяват себе си със стилни, класически аксесоари, които са винаги актуални. Но когато става дума за часовниците Michael Kors, нужна от компромиси няма, защото тя съчетава по уникален начин и двете. Да се опитаме да разбулим загадката и да разберем каква е тяхната тайна?

Американската марка Michael Kors е създадена в края на миналия век и носи името на своя основател. През годините дизайнерите на компанията са радвали своите почитатели с разнообразни колекции, издържани в най-различни стилове. Само няколко години по-късно се появява и нова посока в линията аксесоари – ръчни часовници за мъже и жени, които буквално взривяват модния свят. 

Michael Kors - висококачествени модели часовници, ориентирани към широк кръг потребители

Стилът, който Michael Kors създава, е наистина уникален. В него се съчетават по перфектен начин практичност и лукс, комфорт и модерен шик – все характеристики, които са незаменими за хората, живеещи в големия град.

Часовниците Michael Kors са подходящ както за парти, така и за делови срещи. Динамичното ежедневие, в което сме увлечени, ни държи под постоянно напрежение и в крайна сметка понякога дори самите ние не знаем къде ще се озовем след няколко часа. Но благодарение на универсалния и изискан почерк на марката, винаги можем да бъдем стилни, без да губим от своята индивидуалност. Ние от Timebox.bg ще ви предложим най-новите и най-атрактивните модели на MK, с които не само ще повишите вашето самочувствие, но и ще бъдете винаги в крак с ритъма на модерния начин на живот.

Тези часовници са не само елегантни и красиви, но и завидно надеждни аксесоари, които отговарят на най-високите стандарти, които модерният живот е наложил.

Те се характеризират с простота и сдържаност и затова са идеалното допълнение както към бизнес визията, така и към официалното или ежедневно облекло.

Моделите, тип гривни, обаче са различни  - ярки, запомнящи се, с необичайна форма луксозни часовници, понякога украсени с изящни кристали или камъни.

Именно това се състои и тайната на достъпния лукс – правилото за точния баланс между практичност и моден шик, което винаги дава един и същ отличен резултат, а именно – безупречен, очарователен стил.

Ето защо часовници Michael Kors най-често се предпочитат активните, водещи динамичен живот хора. Именно поради тази причина и доста от моделите са решени в стил унисекс - впечатляващи циферблати, строга класическа форма, минимум декорации – всичко, което ги неминуемо ги превръща в идеално допълнение за визията на съвременния човек.

Качество на достъпна цена от американски производител

Всеки един модел е изработен прецизно, от висококачествени материали, с необходимата защита от вода и протекция срещу издраскване. Керамичните гривни пък са перфектния избор за хората с по-голяма чувствителност, които са изложени на по-голям риск от алергии. Те, както и повечето други предложения, притежават висока степен на защита от влага и прах и могат да служат дълго време, без това да се отрази на външния им вид или функционалността.  

Вижте още: Кои са най-купуваните дамски часовници на Michael Kors

Изглеждайте перфектно където и да се появите!

Ето защо, ако търсите модно и стилно решение, с което да допълните вашия личен стил и да изглеждате перфектно навсякъде – на делова среща, официални събития или просто в ежедневието, не пропускайте да се докоснете до очарователните модели на марката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Топ 5 флиртуващи съвета, за да привлечете вниманието на избрания

Какво трябва да ядете преди сутрешна тренировка?

Защо повечето хора нямат първа любов?

Кои са знаците, че някой е силно влюбен в нас?

Коя подправка е по-здравословна: риган, розмарин или босилек

Популярни напитки, които предпазват мозъка от заболявания

Ето кои са 4-те най-опасни зодии според астрологията

Кои 15 храни да ядете, за да качите качествена мускулна маса?

Кои са 4-те зодии, които са най-добри в леглото

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com