Как да разнообразим секса?

18451
Как да разнообразим секса?
Снимка: iStock/Guliver

Сексуалната страна на живота е много важна за щастието за всеки човек. От това дали има удовлетворение на желанията и потребностите, чувства ли човек, че го желаят, зависи твърде много. Като се започне от външния вид и се свърши с настроението.

Като правило, повечето хора не могат да се нарекат разкрепостени и опитни в това отношение. Жените се разкриват след 30-годишната възраст. Мъжете изобщо не разбират как да разпалят огъня на момичето. И се получава, че хората от години живея, без да се кефят на секса.

На какво мирише сексът?

Няма начин поне веднъж да не сте чували репликата „Тук мирише на секс”. Но ако някога сте били на купон и случайно сте влез...

Днес ще стане дума как да се разнообрази тази сфера на живота. Първото нещо, към което трябва да се стремим е разнообразието и огъня. На всички мъже и жени им става хубаво, когато в сексуалната сфера има страст, огън, желание и разнообразие. Това означава, че втората половинка, независимо дали мъж или жена, трябва да бъде глезена и удивлявана. Това може да бъдат различни техники на оралния секс. Или пък различно еротично облекло, тоалети, тематични игри. Също и различни перуки. Важното е сексът да не се превръща в еднообразен и неинтересен процес.

Много е важно сериозно да се вслушате в желанията своя партньор. Ако той мечтае, фантазира за тройка секс, за оргия, към това трябва да се вслушате и постепенно да се пробвате да го въплътите в реалност. Иначе трябва да се подготвяте към изневяра, която рано или късно ще се случи. ,

Случва се мъжът да иска по-екстремални игри. Представителите на мъжкия пола може сами да не подозират това години наред. Но в един прекрасен момент те разбират, че това е интересно. В такива случаи трябва да се опитате да дадете това на мъжа.

Друг път може да сменяте ролите и да вземете инициативата в свои ръце. Не си струва да имитирате оргазъм, ако го няма. По-добре е да побеседвате с партньора и да се научите да правите вещо, за да се радвате и двамата на кефа.

8 места, на които трябва да правите секс

Спонтанният секс може да съживи всяка връзка. Той помага да поддържате любовната искра помежду ви и ще ви накара да мислите за изживяна...

За да бъде сексът разнообразен, трябва периодично да сменяте мястото и да ползвате игри за възрастни. Понякога може и да гледате порнофилми.

Заради разнообразието може да се сменя интонацията и силата на стоновете. Освен това много добра е и такава хватка като мръсните думи в леглото. Това много възбужда както мъжете, така и жените.

Може да се научите да довеждате жената до върха. А на жената няма да й попречи да се научи на дълбок минет.

Като цяло, яркият секс внася в живота положителни емоции. И към това трябва да се стремим, пише БГНЕС.

6 предимства на секса в по-напреднала възраст

Когато сме прекалено млади често сексът е особен и не винаги толкова удовлетворяващ, колкото се надяваме. С напредването на годините об...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Най-добрите съвети срещу пролетната умора (ВИДЕО)

4 полезни продукта за „изяждане“ на стреса: Те ще възстановят тялото, без да увеличават теглото ви

Топ 5 чайове за подобряване работата на белите дробове

Тези зодии имат магически лечебни сили

Екстракт от спанак: ефективна добавка за отслабване или пък не?

Естествен детокс: 6 храни, които ще прочистят тялото ви

Зодиите с изключителна харизма, които са истински съкровища

Вредна ли е фруктозата - каква е изненадващата истина?

4 зодиакални знака, които са Червен флаг - внимавайте с тях!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com