Кога е най-доброто време за забременяване според вашата зодия

4656
Кога е най-доброто време за забременяване според вашата зодия
Снимка: iStock

Вие и вашият партньор обмисляте ли да разширите семейството си? Освен конвенционалните съвети, чудили ли сте се дали има оптимален момент за зачеване въз основа на вашия зодиакален знак? Астрологичните ентусиасти вярват, че космическото подравняване може да повлияе на различни аспекти от живота ни, включително плодовитостта.

Овен

Овенът, страстният огнен знак, има тенденция да процъфтява през пролетта. Според астролозите този период е идеален за тези, които търсят прилив на енергия, жизненост и спонтанност. Зачеването през сезона на Овен може да вдъхне допълнителна доза ентусиазъм в пътуването ви към родителството.

С идването на Рождество Христово, някои зодии ще се "преродят" за нов живот!

Телец

Докато пролетта преминава в лято, Телецът, земният и заземен знак, заема централната сцена. Това е сезонът на стабилността, надеждността и чувствеността. Ако търсите солидна основа за семейството си, помислете дали да не заченете по време на царуването на Телец.

Близнаци

Близнаците, символизирани от близнаците, се свързват с адаптивността и комуникацията. С наближаването на лятото прегръщането на двойствеността на Близнаци може да внесе усещане за баланс в семейния ви живот. Това е време, когато гъвкавостта и любопитството са в своя връх.

Рак

Ракът, управляван от Луната, означава емоции, интуиция и възпитателни качества. Смята се, че зачеването през сезона на Рака, особено по време на пълнолуние, засилва емоционалната връзка с вашето дете. Това е период на повишена чувствителност и съпричастност.

Лъв

Лъвовете, известни със своята смела и харизматична природа, доминират през летните месеци. Ако мечтаете за дете с жизнена личност, опитайте се да заченете през сезона на Лъва. Енергията на този огнен знак може да вдъхне топлина и страст на семейния ви живот.

Дева

Дева, аналитичният земен знак, означава практичност и внимание към детайла. Планирането на зачеването по време на прехода от лятото към есента може да внесе усещане за ред и прецизност в семейното ви пътуване.

Везни

Везни, знакът на баланса и хармонията, предвещават есента. Зачеването през този период може да засили чувството за равновесие в семейния ви живот. Това е време, когато връзките и партньорствата са подчертани.

Скорпион

Скорпионът, известен със своята интензивност, влиза на сцената, когато падането се задълбочи. Ако търсите дълбоко и трансформиращо изживяване по пътя си към родителството, помислете дали да не опитате да заченете през сезона на Скорпиона.

Стрелец

Стрелец, приключенският огнен знак, бележи прехода от есента към зимата. Зачеването през този период може да внесе усещане за изследване и оптимизъм в семейното ви пътуване. Време е да прегърнете нови възможности и да разширите хоризонтите си.

Козирог

Козирог, земен знак, свързан с амбиция и стабилност, царува през зимните месеци. Ако си представяте семейство, изградено върху солидна основа, опитът да заченете през сезона на Козирога може да бъде благоприятен.

4 зодии, които през 2024 ще имат нов член в семейството

Водолей

Водолей, далновидният въздушен знак, сигнализира за наближаването на пролетта. Зачеването през това време може да вдъхне на семейния ви живот новаторство и чувство за общност. Това е период за изследване на нетрадиционни подходи към родителството.

Риби

Риби, водният знак с богато въображение, затваря астрологичния цикъл. Ако мечтаете за дете с креативна и съпричастна природа, опитът да заченете през сезона на Риби може да се съобрази с вашите стремежи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Тези ключови симптоми показват, че имате проблем с щитовидната жлеза

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Тези суперхрани намаляват риска от онкологични заболявания

Това е най-полезната закуска за чревното здраве

Добавете този зеленчук към салатата си и няма да се познаете в огледалото

Вкусът на метал в устата и още 8 признака на ниска киселинност на стомашния сок

Защо чаят от ройбос е полезен за жените?

С тези съвети, лесно ще различите пресните яйца на пазара

Първите 3 дни от Страстната седмица: Традиции и вярвания

Яжте тези храни вечер, за да спите хубаво през нощта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com