Неустоими пролетни предложения от CREATIVE: Възползвайте се сега!

1509
Неустоими пролетни предложения от CREATIVE: Възползвайте се сега!
Снимка: iStock/Guliver

Посрещнете пролетта с новите неустоими предложения на CREATIVE. Внесете повече цвят и настроение в ежедневието си, възползвайки се от промо кода SPRING за допълнителна отстъпка от -20%.

Пролетта е най-красивият сезон, който всички ние чакаме с нетърпение. Така както природата се събужда за нов живот, така и нашият гардероб чака за нови, свежи попълнения. В това отношение CREATIVE е нашият най-добър моден съветник, от който можем да почерпим вдъхновение, настроение и актуални идеи.

5 модни находки от CREATIVE, които трябва да имате за пролетния сезон:

1. Дамски сет от две части в свежи, пролетни цветове

Бъдете в крак с последните модни тенденции и покажете стройно тяло в уникалните дамски комплекти на CREATIVE. Комплектите включват спортни къси панталонки и топ с ластици в горната и долната част. Памучната материя ви дава допълнителен комфорт и свобода на движенията. Можете да ги носите както по време на спортните си занимания, така и в ежедневието.

Потърсете своя цвят измежду свежите пролетни предложения: мента, слънчево жълто, бебешко розово, масленозелено, пастелно синьо, неутрално бежово или класическо бяло или черно. Използвайте промо код SPRING, за да се възползвате от допълнителната отстъпка -20%.

2. Вталяваща рокля с "верижни" презрамки

Ако вече сте се сдобили с чанта и обувки с "верижни" елементи, е време да допълнете пролетния си гардероб с вталяваща рокля от CREATIVE, която акцентира на красивите ви рамене с "верижни" презрамки. Моделът подчертава женствените ви извивки и деликатно разкрива деколтето.

Цветовете отново са прекрасни: масленозелено, бебешко розово, стилно бежово, изкушаващо капучино и разбира се - бяло и черно. Ако имате специален повод, това е вашият хит модел. Но дори да не планирате нещо специално, роклята е идеална за офиса и ежедневието. Комбинирайте я със стилно сако за бизнес визия, или кожено яке за по-бунтарски вид. И отново не забравяйте за промо код SPRING, който ви дава изненадващи привилегии от -20%.

3. Спортен комплект за повече комфорт в ежедневието

Спортната вълна остава една от най-актуалните тенденции за Пролет 21, осигурявайки ви комфорт, свобода и атлетична визия. Спортните комплекти на CREATIVE обаче ви дават много повече от това. С тях можете да изглеждате невероятно секси, атлетични и стройни. А дори не се налага да търпите неудобните кройки на впитите панталони, ризи или джинси.

Изберете своя практичен и безкрайно удобен спортен комплект от две части в тъмно синьо, лилаво, мента, масленозелено, бежово или черно. Въведете промо код  SPRING и грабнете вашата отстъпка, за да направите пазаруването си в CREATIVE още по-приятно.

4. Свободен дамски гащеризон за предизвикателствата в натовареното ежедневие

Време е да улесните максимално ежедневните си задачи, осигурявайки си повече удобство и показвайки своя уникален моден почерк. Без значение дали спортувате, или се разхождате с приятели, дамските гащеризони на CREATIVE ще допринесат за актуалната ви визия. Бъдете дръзки, смели и различни без усилия и сега на невероятни ниски цени.

5. Разкроена пола с ефирни воали

Искате ли да добавите повече женственост и красота в пролетния си гардероб? Ако това е така, изберете разкроена пола с ефирни воали и висока талия от CREATIVE. Комбинирайте с обикновена бяла тениска, дънково яке и спортни обувки и сте готови за предизвикателствата на деня. Цветовете са приказни, а цените изкушаващо ниски.

Обновете гардероба си с неустоимите пролетни предложения на CREATIVE и посрещнете пролетта в нова, дръзка и женствена визия. Не забравяйте и за промо кода SPRING, с който ще стартирате пролетния сезон с най-добрите модни находки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

5 причини за болки в слабините

Защо се натрупва течност в белите дробове?

Болезнено небце в устата: каква е причината и как да го лекуваме

Какво означава да имате висока кръвна захар?

Това са билките, които се берат през месец МАЙ

Велики четвъртък 2024 г.: Църковни тайнства и символика

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 2 май /валутен калкулатор/

Хороскоп Лъв днес, 1 май 2024 г.

Хороскоп Дева днес, 1 май 2024 г.

Кой хляб е най-здравословен срещу диабет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com