Пъдпъдъчите яйца могат да Ви излекуват от следните здравословни проблеми

49466
Пъдпъдъчите яйца могат да Ви излекуват от следните здравословни проблеми
Снимка: Pixabay

Пъдпъдъчите яйца - огромните ползи от тези натурални продукти. Сега не е проблем да ги намерите.

Ако към лечението на гладно се добавят пъдпъдъчи яйца, тогава възстановяването ще дойде много по-бързо, имунитетът се повишава. Особеността на пъдпъдъчите яйца е, че имат аминокиселина - лизозим, която убива микрофлората и разрушава черупката на раковия тумор. Лизозимът инхибира растежа на бактериите, способен е да прочиства черния дроб и бъбреците, включително разтваряне на камъни.

Много учени твърдят, че поради липсата на лизозим в храната ние се разболяваме толкова често. Къде да вземем лизозим днес? Хората в селските райони могат да пият прясно снесени яйца от домашни кокошки, ако не са заразени със салмонелоза, туберкулоза и други заболявания. Но пъдпъдъчето яйце е много по-полезно. Може да давате на малки деца по 1-2 яйца на ден, както правят японците. Дете, което яде по 2 пъдпъдъчи яйца на ден, има по-добра памет, силна нервна система, остро зрение, развива се по-добре и по-малко боледува.

Яйцата могат да се използват за лечение на заболявания на много вътрешни органи на човека и животните: стомах, черва, панкреас, щитовидна жлеза, тимус и др. Разбира се, всеки се интересува от въпроса дали пъдпъдъчите яйца могат да помогнат при най-тежките заболявания, включително рак?

Пъдпъдъчите яйца укрепват имунната система, те са мощен имуностимулант.

Защо в менюто ни трябва да присъстват пъдпъдъчи яйца?

Лечебни рецепти с пъдпъдъчи яйца

Използването на пъдпъдъчи яйца в комбинация с диетично хранене помага за възстановяване на имунния и метаболитен баланс, чието нарушение обикновено е свързано с неблагоприятни фактори на околната среда, на които е изложен почти всеки от нас.

Освен това пъдпъдъчите яйца са един от най-мощните стимулатори на потентността. Според различни експерти те превъзхождат по ефективност таблетките Виагра.

Пъдпъдъчите яйца са не само вкусни и питателни. Оказва се, че те помагат на организма да се справи с последиците от радиоактивното облъчване и удължават живота. Това заключение направиха учени от Санкт Петербург. Оказа се, че яйцата могат да спрат развитието на лъчева болест.

Но не само това. Редовната им консумация увеличава продължителността на живота дори при липса на облъчване. Според изследователите пъдпъдъчите яйца трябва да се използват при рехабилитацията на пострадали и диетата на групи с повишен радиационен риск.

За общо укрепване на организма и възстановяване на имунния баланс се използва следната рецепта: За предпочитане след прочистване на червата, черния дроб, противопаразитно лечение и гладуване.

Пийте пъдпъдъчи яйца сурови, 3 сутрин и 3 вечер, в продължение на 40 дни (цикъл - 240 яйца). Ако е необходимо, повторете цикъла.

Наистина ли пъдпъдъчите яйца са по-полезни от кокошите?

А тази народна рецепта може да помогне при лечението на астма и алергии:

Разбийте пъдпъдъче яйце с мед. Приемайте три часа преди хранене, една сутрин и две вечер. Продължителност на приема - 40 дни, след това 14 дни почивка. Повторете цикъла.

За лечение на висока температура можете да използвате пъдпъдъче яйце:

В 100 мл водка разбийте 5 сурови пъдпъдъчи яйца и добавете една супена лъжица захар. Разбъркайте всичко добре и изпийте. До сутринта температурата се нормализира. Този инструмент почти винаги помага при първи път.

При артрит, остеохондроза, ревматизъм, натъртвания и навяхвания на сухожилията, мехлемът от сурово яйце с оцет помага добре:

Поставете 4-5 сурови пъдпъдъчи яйца в чаша, залейте отгоре с оцет и оставете за два дни, докато яйцата се разтворят напълно. Добавете 100 г несолено масло, разбъркайте всичко, така че да получите мехлем. Намажете възпалените места.

Липса на калций в костната тъкан:

Това е едно от най-честите метаболитни нарушения. Това включва детски рахит, придружен от хормонален дефицит, алергии, анемия, безсъние, мускулна слабост. Всичко това може да се предотврати с помощта на обикновена яйчена черупка, която освен калций съдържа вещества като мед, желязо, манган, фосфор, сяра, флуор, цинк.

Статията има само информативна цел и не е препоръка или заместител на консултацията със специалист.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Възможно ли е да се облекчи отока на очите с народни средства?

Топ 4 на най-емоционално нестабилните зодии

Какво можете да направите, за да повишите бързо кръвната си захар?

Кои зодии може да се изправят пред предизвикателства в годината на Сатурн?

Кой празнува на Цветница 2024 - пълен списък

"Мързеливото око" може да е симптом на сериозни здравословни проблеми

5 домашни средства, с които ще забравите за вредителите по цветята

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Тези две добавки НЕ трябва да се комбинират, защото могат да доведат до анемия

Лекар: 3 лесни начина, с които да спрете нощното уриниране

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com