Лидерът на националното мешере заплаши журналист заради разкритията му

14183
Лидерът на националното мешере заплаши журналист заради разкритията му

За шест месеца ще получиш най-лошото, което Господ го праща отгоре. Знаеш ли, че аз мога да съдя по моите неписани закони? Знaеш ли, че може да стане бунт, гражданска война? Хората ми се обаждат и ми казват: „Тази ще бъде линчувана в ромските квартали”. Който влезе от Нова телевизия, а покрай теб ще идат и другите журналисти. Тези заплахи отправя председателят на партия „Солидарност” Христо Младенов към журналистката на Нова телевизия Вероника Димитрова заради неин репортаж, с изричното уточнение „Не те заплашвам”. Той е и лидер на националното мешере.

Аз снощи те прокълнах. Когото съм прокълнал, до шест месеца е пострадал жестоко. Ти свали моите избиратели с 50% надолу, заявява Младенов. Той обвини Димитрова, че показва „Солидарност” като партия, замесена в организирана престъпност. Младенов пита и защо репортажът не е излъчен след изборите. Не влизайте от Нова в ромските квартали, просто ви предупреждавам, каза още лидерът на мешерето. Той пак повтори, че подкрепя Бойко Борисов.

Изборният туризъм: Без обществен натиск, МВР е проверило само 0,08% от адресните регистрации

В последно време гражданското наблюдение на изборния процес се превърна в един от факторите, които помагат за разкриване и предотвратяв...

Според журналистката на Нова Вероника Димитрова Младенов ѝ е звънял няколко пъти, а накрая тя го записва. „Обясненията” на Младенов идват, след като Нова показа как листата за общински съветници на Аксаково е буквално пълна с хора, свързани с джебчийките от Игнатиево.

Ако нещо ми се случи, ще е във връзка с Игнатиево. Мой източник ме предупреди. Други хора от Игнатиево също ми се обадиха и ми казаха, че ми се готви нещо от Игнатиево, каза Вероника Димитрова.

Трябва да просим някаква милост и за помощ ли трябва да просим от телевизията, възмутено попита Виктор Николаев.

Върви сериозен процес на легитимация на тези хора – от силните на деня. Хора, които не могат да пишат, заемат публични личности, възмути се журналистката Генка Шикерова. Много са примерите за посегателства над журналисти и нищо не се случва, посочи тя. Припомняме, че нейният автомобил беше пален, а МВР не разкри случая. Бомба пък избухна през 2006-та година пред апартамента на журналиста Васил Иванов – за щастие без жертви. Няма интерес за разкритие – полицията е обвързана с тези хора, категорична беше Вероника Димитрова. Тя обеща, че скоро ще бъде пуснат запис как висш полицай в Левски си пие уискито с Младенов.

Джебчиите от Игнатиево се гласят да стават общински съветници на Аксаково

Вторият кандидат за общински съветник в Община Аксаково е изключително интересен човек. Това е Васил Стоянов, който според Нова телевиз...

И без да са заплашени, нашите управляващи се движат като тартори на банди и са охранявани от по дузина охранители, каза и журналистката Ана Заркова. Тя припомни какво гласува парламента в Закона за НСО - как охраната на политиците вече става извънредна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com