Фондация "Христо Гешов" с концерт в Търново и офис в София

10415
Фондация "Христо Гешов" с концерт в Търново и офис в София

Първият офис на Фондация „Христо Гешов“ отваря врати в София днес. На събитието ще присъстват част от звездите подкрепили кампанията на хепатитноболния младеж. Откриването започва в 13:00 часа.

Утре Христо за първи път ще представи и целият си екип, който ще работи за организацията и кампанията, която обиколи цяла България в рамките на една година.  Координаторът на организацията е разпознаваемо лице от февруарските протести миналата година – Антон Николов, който е от Стара Загора.

Велико Търново подкрепи каузата на Фондация "Христо Гешов"

Община Велико Търново застана зад Националната информационна кампания „Хепатитът до мен“ , организирана от Фондация „...

На откриването утре ще бъде предоставена възможност на всички гости и медии да бъдат изследвани напълно безплатно за хепатит Б и Ц .

Друго важно събитие организирано от Фондация „Христо Гешов “ е и благотворителният концерт, който казва „Не на хепатита“, който ще се състои на 13.11.2014 година от 19:00 часа в общинската зала на гр. Велико Търново.  Със събраните средства от благотворителните инициативи организаторите закупуват скринингови тестове за хепатит Б и Ц, с които изследват българското население в цялата страна.

„Кампанията ни се разраства, сега официално имаме и офис в София, предстои откриване и на регионални офиси в цялата страна, организираме и цяло национално турне от януари. Закриваме кампания 2014 година и откриваме кампания 2015 . На 28.11.2014 година ще се проведе и наш концерт във военният клуб в гр. София, на който поканихме Теди Кацарова и приятели. Сигурен съм не само в собствения си успех, но и в този на кампанията. Радост за мен е, че зад нас стоят наистина толкова много хора. “ – каза Христо Гешов.

Христо Гешов на няколко пъти се опълчи срещу системата, като отвори „Кутията на Пандора“ с кръвните центрове и със системата за лечение на хронични хепатити. В началото на тази година той се отказа да се лекува в знак на протест срещу здравното ведомство докато не изпълнят исканията, част от които бяха уважени от тогавашният здравен министър – Д- р Таня Андреева.

Христо Гешов : ДПС трябва да чуят народа и да си дадат почивка

Христо Гешов е лице на кампанията за борба и превенция с хепатита и отскоро влезе в структурите на ПП „Нова България“. С пр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com