Хулиган от Търново хвърли нож по рокер и поряза гард

21751
 Хулиган от Търново хвърли нож по рокер и поряза гард
Снимка: www.bnews.bg

55-годишният Али И. трябва да плати 1000 лева глоба в Районният съд във Велико Търново за серия от груби хулигански прояви. Около 20:45 ч. на 13 юли т.г. , мъжът седял на пейка пред блока си на ул. "Георги Измирлиев" в кв. "Бузлуджа". 

По улицата преминал мотоциклет, който заковал спирачки пред блока. Рокерът започнал да върти кръгове и да форсира машината, което сериозно раздразнило Али. Ядосан, че шумът от мотора може да разбуди внучето му, мъжът скочил от пейката и се втурнал с псувни към моториста. Водачът на двуколесното превозно средство подал газ и бързо се отдалечил. 

Мъж рани с нож 11 души на летището в Ла Пас

Въоръжен с нож мъж рани 11 души на международното летище в административната столица на Боливия Ла Пас. Седем от тях са жени, а сред ...

Али метнал след него масивен нож с 25 сантиметрово острие, но за щастие не успял да го уцели. Свидетел на случката станал шофьор, който работел към частна охранителна фирма и в този момент минавал с колата си по улицата. Набил спирачки, за да не удари намиращия се на платното Али. В този момент нервакът грабнал ножа от платното и се нахвърлил върху автомобила. 

Ритал шофьорската врата, като крещял, че "ще ги избие всичките". Гардът се опитал да излезе навън и да прекрати нападението, но развилнелият се мъж замахнал към него с ножа и успял да му нанесе плитка рана на челото. През това време хора от блока се притекли на помощ, издърпали Али назад и го съборили на земята. Охранителят се обадил на свои колеги и на полицията. Обяснил, че нападателят му миришел силно на алкохол. Униформени служители арестували Али и прибрали ножа. 

Той бил изправен пред съда по обвинение в хулиганство и нанасяне на средна телесна повреда. Али не могъл да даде смислено обяснение на поведението си. Казал, че бил много пиян и не помни почти нищо. Съдът преценил, че няма необходимост да го подвежда под наказателна отговорност и наложил само глоба.

 Ножът му е иззет в полза на държавата и предаден за унищожаване.

Нападнаха с нож жена на столичния пазар Д. Петков

Млад мъж е ранил с нож жена в района на столичния пазар „Димитър Петков”. Инцидентът е станал тази сутрин. Пострадалата е ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com