X
 
 

Инж. Йордан Михтиев, движение „Заедно за промяна“: Подкрепям Явор Божанков!

1338 0
Инж. Йордан Михтиев, движение „Заедно за промяна“: Подкрепям Явор Божанков!
Снимка: Личен архив
"Огромната цифра от 22 000 човека не са гласували в Горна Оряховица на местните избори. Имали са право на глас и не са го упражнили. Хората често казват, че са недоволни и искат промяна, но не полагат усилия, за да я постигнат. Всеки смята, че нищо не зависи от него и предпочита да е пасивен, вместо да участва в решенията за собствения си живот. Последствието от това е лошо - когато отвратените не гласуват, управляват отвратителните."

Това заяви инж. Йордан Михтиев във връзка с предстоящия балотаж на местните избори в Горна Оряховица. След първия тур досегашният кмет и кандидат на ГЕРБ инж. Добромир Добрев има 35,90%, а Явор Божанков, подкрепен от БСП, събира 31,89%, като разликата между двамата в гласове е едва 729.

Според Михтиев сега има реален шанс в Горна Оряховица да се случи промяната и приемствеността между поколенията, като дадем се даде шанс на Явор Божанков и той бъде подкрепен за кмет.

"В неделя трябва да спечели истински достоен кандидат", смята професорът.

Попитан как би могъл да определи Явор Божанков с една дума Михтиев отговаря така - "Промяна!".

Лидерът на "Заедно за промяна" е категоричен, че добрият български управленец трябва да бъде не само добре образован, харизматичен, открит и последователен, но трябва да съумява да демонстрира отговорност и откритост в ежедневното общуване с гражданите, като според него Божанков носи всички тези качества.

"Подкрепям го и заради сходството в управленските ни програми по отношение на по-доброто административно обслужване, подобряването на инфраструктурата, чист въздух и справяне с демографския срив. Предстои балотаж за кмет на общината. Дали ще позволим някой друг да определя бъдещето ни?, посочва в заключение професорът.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално