Жена е в неизвестност от 4 години, дъщеря й все още я издирва (СНИМКИ)

12674
Жена е в неизвестност от 4 години, дъщеря й все още я издирва (СНИМКИ)
Снимка: Actualno.com/Facebook

Дъщеря все още издирва майка си, която е в неизвестност от повече от четири години. 70-годишната Елка Кръстева Павлова от Велико Търново е обявена за общодържавно издирване на 15.08.14 г., но днес няма и следа от нея.

До месец юни на същата година Елка е живяла при сина си на остров Крит. След това се е прибрала в България и до 11.08.14 г. е гостувала на дъщеря си във Велико Търново. Последният човек от близките й, с който е говорила, е синът й. провели са телефонен разговор, при който той е чувал звън на камбани. В деня на изчезването си Елка е носила у себе си два мобилни телефона на гръцки оператор, които така и не били засечени от органите на реда, по думите на Красимира - дъщерята на издирваната жена.

45-годишна жена е в неизвестност в София

Столичното Седмо РУ издирва Антоанета Любенова Димитрова /45г./ от София. Тя напуснала дома си в ж.к. “Младост 1“ на 25 сеп...

Българският оператор, през чиято клетка минават разговорите, също не можал да определи местонахождението й. Възрастната жителка на Велико Търново е излязла с кученце - Сара, което е било поставено в кутия за пренасяне. Жената е взела и двата гръцки паспорта на четириногото - за собственик и придружител. Сара има поставен гръцки чип, който в България също не е засечен, поради липсата на единна база данни за чипове на домашни любимци.

Предполага се, че в деня на изчезването си Елка е тръгнала за Асеновград, Бачковския манастир или Куклен по повод празника на Голяма Богородица - 15-ти август. Винаги в празничния ден дъщеря й Красимира я е придружавала в пътуването, но през 2014 г. празникът се паднал в делничен ден и тя била на работа. Малко повече от година след изчезването на възрастната жена, към 22.09.15 г. тя е била засечена в пловдивския квартал "Кючук Париж". Веднага щом й съобщили, Красимира потеглила към града под тепетата, за да търси майка си.

30-годишен в неизвестност, близки организират акция по издирването му

Акция по издирване на 30-годишно момче от Асеновград организират близките му. Иван Вълчев е в неизвестност от около 25 дни, а информаци...

"По сигнал на хора от Пловдив я издирвах с брат ми близо месец и в квартал "Кючук Париж", и в центъра, но без резултат.", казва дъщерята на Елка. И уточнява, че граждани са виждали майка й в областния град със и без кучето - в района на "Събота пазар", църквата "Света Троица", парка "Белите брези", големия парк до Евангелската църква "Светлина на света" на улица "Петър Динеков" и малкия парк до училището. Засичана е и в района на Първо полицейско управление и на пазара срещу него. Вземала е храна от Кухнята на Майка Тереза. Точно там е била забелязана с кучето. Елка е виждана и в центъра на Пловдив в църквите "Свети Спас" и "Света Марина".

Преди месеци е засичана и на пазара в Асеновград. "Видяна е облечена с тъмни дрехи и е била много по-слаба, отколкото е на снимките. Косата и е малко по-къса, по описание на хора, говорили с нея на улицата в Пловдив. В момента е неориентирана, най-вероятно неадекватна и без лекарствата, тъй като не ги е взела със себе си.", обяснява разтревожената дъщеря Красимира. По думите й, предполага се, че Елка е била обрана и вследствие на това, може и да не осъзнава коя е и от къде се намира. Възможно е и да няма документи за самоличност у себе си. Ако забележите жената, сигнализирайте на Спешната линия 112 или на телефон 0890 333 814, "без дори и да я заговаряте", апелира дъщерята на издирваната жена - Красимира Драганова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ВЕЛИКО ТЪРНОВО:

ВАС ще има последната дума за проекта на Вълка за огромен инсинератор край Павликени

Авария остави без вода Велико Търново и още няколко града

Хората в Павликени си имат камила (СНИМКИ)

Сериозна авария: Велико Търново е без вода

След 14 бременности: 33-годишна жена роди за 11-и път у нас

2-годишно дете почина в болницата във Велико Търново

Два дни грипна ваканция в област Велико Търново

За трето дете: 10 000 лева накуп ще дават в Горна Оряховица

Спасиха измръзнал бял щъркел в Горнооряховско (СНИМКА)

Санират само ако сте техен човек: Сигнал и от Горна Оряховица*

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com