Цветанов във Видин: ГЕРБ ще осигури справедливост и сигурност за обществото*

1820
Цветанов във Видин: ГЕРБ ще осигури справедливост и сигурност за обществото*
Снимка: Пресцентър ГЕРБ

Обществото очаква справедливост и сигурност. Това подчерта председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов във Видин, където представи управленската програма на ГЕРБ в сектор „Сигурност“.

Цветанов припомни, че по време на президентските избори темата за бежанците бе използвана като инструмент за атаки срещу ГЕРБ. „Обвиниха ни, че не защитаваме интересите на България в Европейския съюз. Когато обаче получихме 320 млн. лева помощ от ЕК, започнаха да говорят, че ще превърнем България в буферна зона“, каза Цветан Цветанов. Според него, опонентите на ГЕРБ умишлено насаждат нетърпимост към бежанците, без да предлагат решения. Той бе категоричен, че ако не е част от силна Европа, България няма как сама да се справи с този проблем.

ГЕРБ пак предлага тестове за наркотици в училище

ГЕРБ предлага в училищата да бъдат въведени доброволни тестове за наркотици. Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветано...

Цветан Цветанов посочи мерките, които ГЕРБ предвижда за борба с битовата престъпност. Той подчерта, че решението на проблема с конвенционалната престъпност е видео наблюдение и полицейско присъствие в малките населени места.

Цветанов коментира и важността на борбата с тероризма. Зам.-председателят на ГЕРБ припомни, че борбата срещу организираната престъпност е била най-ефективна през 2009-2010 година. „Точно тогава, когато бяхме обвинявани в полицейщина, а срещу мен лично имаше изключително силни атаки“, подчерта той.

Цветан Цветанов бе категоричен, че всяко управление на БСП приключва с големи задължения и дефицит. „След това ние трябва да прилгаме непопулярни мерки, за да изведем страната от това положение“, категоричен бе Цветанов. Той подчерта, че пример за това е община Видин, където кметът от ГЕРБ Огнян Ценков е заварил от първият ден на управлението си 21 млн. лева дългове. „За година и половина са върнати 6 млн. лева от тези дългове. Представяте ли си, ако тези 6 млн. лева бяха насочени към облагородяване на общината, колко по-добър щеше да бъде животът на хората“, каза Цветан Цветанов. Той призова видинчани да подкрепят силния отбор на ГЕРБ, начело с водача Владимир Тошев, който се е доказал като опитен политик, познаващ добре спецификата на своя регион. „Това е силата на ГЕРБ, да залага на местни хора, които познават най-добре своята област“, подчерта председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

* Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

ГЕРБ с цветя за Цачева, защото изтърпяла депутатите

В последния ден 43-тото Народно събрание председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов подари букет на председателя на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ВИДИН:

Проверяват болницата във Видин след случая със 104-годишната жена със синини

След лечение в болницата във Видин: 104-годишна жена е със синини и травми

Лесно ще познаете видинския диалект по тези няколко израза

Шофьор на автобус във Видин почина в движение

Хванаха шефа на РЗИ-Видин пиян зад волана

Работещите в "Ел Би Булгарикум" във Видин готвят протест

Кметът на Ружинци: С проектите ни връщаме хората към света (ВИДЕО)

Скандал с избора на председател на местния парламент във Видин

10 години затвор за младежите, убили човек за шише ракия във Видинско

Крепостта "Баба Вида" отново приема посетители

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com