X
 
 

Кметът на Видин направи лично дарение за издаването на сборник за видинския край

3121 0
Кметът на Видин направи лично дарение за издаването на сборник за видинския край
Снимка: община Видин
Кметът на Видин Огнян Ценков направи лично дарение във връзка с издаването на сборник с материали от Четвъртата международна научна конференция “Модернизационни тенденции в стопанския и културен живот на Видинско и Тимошко (XVIII-XIX в.)“. На среща със Светлана Кръстева,началник отдел Държавен ахрив – Видин, кметът връчи дарението.

Светлана Кръстева изказа благодарността си кмета с думите: „Вашият жест е продължение на помощта, която Община Видин ни оказва с организацията и провеждането на четвъртата конференция, защото нашият регион е популярен и интересен за изследователите. Благодаря лично на вас, че ни подкрепяте в тази наша кауза да популяризираме това, което имаме  като историческа даденост и наследство“.

Община Видин към Бойко Борисов: Спасете болницата ни!

На извънредното заседание бе приета декларация, адресирана до министър-председателя на Република България, до министъра на здравеопазва...

Огнян Ценков изрази удовлетвореността от успешното сътрудничество между Община Видин и Държавния архив: “Правя това дарение в знак на голямото ми уважение към работата и приноса на институцията в обществения живот на нашия град. Много са съвместните инициативи, които сме осъществили заедно в полза на видинските граждани. Общината е подкрепяла финасово редица прояви на Държавен архив и ще продължава да го прави и занапред. Искам да поздравя Вас и целия колектив на отдел Държавен архив – Видин, който беше отличен за „Екип на годината`2018“,  а „Служител на годината`2018“ стана Мария Новакова – главен експерт в нашия архив. Благодаря Ви за доверието и връченото ми отличие тази година – „Приятел на архивите“. Ще продължим да работим заедно в една посока, за да съхраним историята и паметта на Видин за поколенията“- каза той.

Това е 45-то поредно дарение, което прави кметът на Община Видин от началото на своя мандат, оставайки верен на поетия ангажимент всеки месец да отделя лични средства от трудовото си възнаграждение в полза на благородни каузи.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
5-те ЗОДИИ с най-труден характер
5-те ЗОДИИ с най-труден характер

Има зодии, с които много трудно можеш да се разбереш, заради това как се отнасят към другите, какъв характер имат и пр. Това е кратка класация на зодиите,...