Мотористи от страната и чужбина с демонстрации във Видин (СНИМКИ)

4974
Мотористи от страната и чужбина с демонстрации във Видин (СНИМКИ)
Снимка: Община Видин

Национален мотосъбор 2021 г. събра във Видин десетки мотористи от страната и чужбина. От 13-ти до 15-ти август градът е домакин на набиращото все по-голяма популярност събитие. Поредното XIV издание на проявата отново се провежда в панаирния комплекс до крепостта „Баба Вида“. То се организира от видинския мотоклуб „Северозападни мотори“, с подкрепата на oбщина Видин.

"Змейовете" отново се събират за мотосъбора край Павел баня

В края на тази седмица Мотоклуб "Змейовете" отново организира традиционния мотосъбор, който се провежда в местността "Разсадника", близ...

„Добре дошли в старопрестолния ни град. Не само тези традиционни срещи, които вие организирате с Вашите приятели от цялата страна и от чужбина, а всички добри инициативи трябва да се надграждат. Това е начинът да вървим напред“, заяви кметът на Видин д-р Цветан Ценков в приветствието си към участниците. Той поздрави ръководството и членовете на видинския мотоклуб за усилията, които полагат, като пожела на всички участници безаварийно каране и изрази надежда, че ще се видят отново на същото място след една година.

Президентът на мотоклуб „Северозападни мотори“ Младен Младенов - Денкича благодари на общината за съдействието при организацията на традиционното събитие.

Видин е домакин на Националния мотосъбор

На 13, 14 и 15 август град Видин е домакин на Националния мотосъбор, организиран от мото клуб North West Motors MC, със съдействието на...

В знак на признателност той връчи на д-р Ценков плакет със знака на клуба. Младенов подчерта, че с всяка следваща година популярността на мотосъбора се увеличава, като в тазгодишното издание участват мотористи от цялата страна, от Сърбия и Румъния, както и представители на два мотоклуба от Испания.

По-рано днес участниците в мотосъбора направиха почетна обиколка на град Видин. След това, на летището край село Иново имаше стънт шоу и състезания по драг. Вечерта в бившето военно поделение бяха организирани различни игри.

След това на сцената излязоха танцьорите и музикантите от Ансамбъла за народни песни и танци „Дунав“. Талантливите момичета от Детска танцова школа Swing също зарадваха участниците и публиката със своите изпълнения. Вечерта завърши с концерт на момчетата от видинската група MHz. След тях на сцената излязоха рокаджиите от група „Торнадо“. На финала беше изтеглена традиционната томбола с награди.

"Змейовете" отново се събират за мотосъбора край Павел баня

В края на тази седмица Мотоклуб "Змейовете" отново организира традиционния мотосъбор, който се провежда в местността "Разсадника", близ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ВИДИН:

Проверяват болницата във Видин след случая със 104-годишната жена със синини

След лечение в болницата във Видин: 104-годишна жена е със синини и травми

Лесно ще познаете видинския диалект по тези няколко израза

Шофьор на автобус във Видин почина в движение

Хванаха шефа на РЗИ-Видин пиян зад волана

Работещите в "Ел Би Булгарикум" във Видин готвят протест

Кметът на Ружинци: С проектите ни връщаме хората към света (ВИДЕО)

Скандал с избора на председател на местния парламент във Видин

10 години затвор за младежите, убили човек за шише ракия във Видинско

Крепостта "Баба Вида" отново приема посетители

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com