Гяурите с чалми

74433
Гяурите с чалми
Снимка: БГНЕС

След като преброди 2-3 партии, Христо Бисеров най-неочаквано се приземи в ДПС. За десетина години бавно пълзене успя да седне в зам.-председателския стол и си закюта. Но за кратко, защото най-малко Бисеров е човек на кютането. В СДС го наричаха "сивият кардинал" - като организационен секретар явно или задкулисно колеше и бесеше сините апаратчици. Чертаеше стратегиите, първо на Филип Димитров, после на Иван Костов. Докато не посегна на цялата власт. И бе натирен...

Сега, десетина години откакто е в ДПС, сценарият му се повтаря. Напуска креслото в ДПС, напуска и зам.-председателския пост в Народното събрание. Най-вероятно ще каже сбогом и на политиката. Какъв е този повсеместен крах! И тук ли Бисеров посегна на цялата власт!

ДАНС със сигнал до прокуратурата за Христо Бисеров

Получен е сигнал в прокуратурата по отношение на Христо Бисеров и до края на деня прокуратурата ще излезе с информация по случая. Това ...

Бисеров се възгордя. А в ДПС, както и според Библията, да се възгордееш си е смъртен грях. Нищо, че там се молят на друг Господ и Библията им е друга. Възгордя се и се взе твърде насериозно. А Доган това не прощава. Анализирайки оставката, всички коментатори пропускат важен факт - в кулоарите на парламента ден или два преди да си събере багажа Христо Бисеров си позволи да изземе функциите на Догановия глас Местан и заплаши коалиционния партньор БСП със сериозни санкции за това, че 59 червени депутати гласуваха "за" удължаване на мораториума за земята. В над 20-годишното парламентарно партньорство с БСП единственото право на това в ДПС има Ахмед Доган - без значение дали е действащ или почетен председател. При това на четири очи, а не пред микрофоните на медиите. Ако Местан е председателят, Доган е БОСЪТ на ДПС!

Възгордял се, Бисеров забрави, че българите по върховете на ДПС са там само за цвят и парлама (от итал. parllare - говоря).

Иначе Местан е прав, като се кълне, че оставката на Христо Бисеров не е по политически причини. Така е - не е по политически, а е по икономически - зам.-председателят си позволи да заплашва БСП, не друг, а търговския партньор на ДПС.

Какво следва за останалите българи в управата на ДПС? Да се готви Йордан Цонев. И той взе много да парадира - Борисов бил мутра и основател на СИК. Колкото до Камен Костадинов, той е по-сдържан и засега ще поостане!

Прекратиха депутатските пълномощия на Христо Бисеров

Христо Бисеров бе освободен днес като народен представител, предаде БГНЕС. Депутатите гласуваха за оставката му със 138 гласа "за",...

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com