Г-н Хайнен, "съпругата" иска развод!

8538
Г-н Хайнен, "съпругата" иска развод!
Снимка: Getty Images/Guliver

Германия (третият отбор в света от само преди година) дойде в столицата на България със самочувствие на бронзов медалист и в първия си мач се готвеше за погром над един отбор, съсипан от контузии. Стигна се до там, че преди мача един "съпруг" на име Витал Хайнен с усмивка на лице, самочувствие до челото и ръка на сърце обясняваше за своята "съпруга". За него всичко беше ясно. Всичко беше предначертано. Този ухилен господин говореше наляво надясно и се чувстваше действително като у дома си. И като "мъжа" в къщата.

Както се случва и в живота обаче, "съпругата" постави на мястото своя "възлюбен". И така го постави на мястото му, че той се развилня, полудя и направи всичко по силите си да тропне по масата и да покаже кой е "мъжът в къщата".

Чаканият с голям интерес четвъртфинал на България е в сряда

В 20:45 часа в сряда, 14 октомври, зала „Арена Армеец” ще започне чаканият с голям интерес четвъртфинал на България на Евро...

Първо реши да разиграва театрална постановка. Той много уважава своята "съпруга", за което говори и след рецитала на "възлюбената" в петък вечер. Толкова я уважава, че реши да ѝ подлива вода. До такава степен я уважава, че беше готов на всичко, да я изкара извън контрол. Толкова я уважава, че реши да разиграва театър със своята "любовница" Холандия. На нея това обаче никак не ѝ хареса. Логично, никой не обича да бъде разиграван. Жените не забравят. Но целта, уж, оправдава средствата. А всичко това с една цел - да се добере отново до "съпругата".

Каква беше обаче реакцията на "съпругата" - вижте в Sportline.bg

Автор: Иво Вецев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Волейбол