Гриша Ганчев е причината волейболния "Левски" да съществува още, призна Владо Николов

16353
Гриша Ганчев е причината волейболния "Левски" да съществува още, призна Владо Николов
Снимка: Eurovolleyball 2015/CEV

Собственикът на футболния ЦСКА Гриша Ганчев е причината волейболния "Левски" да съществува все още. Това призна Владимир Николов след демонстративен мач, противопоставил Вечните съперници. Срещата беше и за да се представи волейболния отбор на "сините".

Владо Николов се включи в игра за Левски във вечното дерби срещу ЦСКА в приятелската среща играна в зала “Христо Ботев”.

Диагоналът на националния отбор обобщи, че два дни преди крайния срок за подаване на документи и участие в шампионата в клуба не е имало достатъчно пари, за да се гарантира участието на тима.

Националите ни по волейбол вече са в топ 3 на Европа

Българският национален отбор по волейбол отбеляза сериозен прогрес в европейската ранглиста. Заради доброто представяне на отбора в Евр...

Тогава фен на "сините" е организирал среща с Гриша Ганчев, което е и причината в момента на фланелките на "Левски" да пише "Петрол".

"Левски на практика беше мъртъв. Два дни преди да изтече крайни срок за подаване на документи за участие в първенството, ние не дишахме. И тогава наш симпатизант уреди среща с г-н Ганчев. Тя беше доста кратка", сподели Николов и цитира какво му е казал Ганчев.

"Ти си Владо Николов, ти си Левски! Ето ви пари да има къде да играете, ето ви пари да имате за екипи, за да не ходите голи. Знам, че не може да има голям спорт, без в него да се изправят Левски срещу ЦСКА. Затова изправи твоя Левски, за да имаме волейбол, защото май само той ни остана национална гордост”, каза Николов.

Всички спортни новини следете в Sportline.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Волейбол