Във врачанско пунктовете за винетки ще работят и през почивните дни

2367
Във врачанско пунктовете за винетки ще работят и през почивните дни
Снимка: БГНЕС

Агенция "Пътна инфраструктура" опроверга информация, че в почивните дни разпространителката мрежа за винетните стикери в област Враца не работи и шофьорите няма от къде да закупят винетки. Според Агенцията пунктовете за разпространение на винетки на територията на областта са общо 97.

В почивните дни на разположение на шофьорите са общо 29 пункта. Агенция „Пътна инфраструктура" прави това уточнение по повод некоректна информация в интернет, съобщава "Дарик нюз".

СБА: Новите цени на винетките ще затруднят хората с ниски доходи от селата

От днес в дистрибуторската мрежа започна разпространението на винетките за 2016 г. Отпечатани са около 2 милиона винетки. До края на ян...

От публикувания списък на интернет страницата на Агенция „Пътна инфраструктура" е видно, че всички 11 бензиностанции от веригата „Петрол" на територията на област Враца работят през почивните дни, като 3 са на 24-часов режим.

На денонощен режим през почивните дни са и 5 бензиностанции „Лукойл", 2 на „Ром Петрол", 2 на „Сакса", 2 на „ОМВ" и 2 на „Еко България". В почивните дни - събота и неделя, с фиксирано работно време работят и 3 клона на „Български пощи", както и 2 пункта на Изипей.

Всеки гражданин може да се информира за най-близкия до него пункт за продажба на винетки, както и за работното време от страницата на Агенция „Пътна инфраструктура" на адрес: http://www.api.bg/index.php/bg/vinetni-stikeri

Публикуването на непроверена информация е некоректно към аудиторията, на която се предоставят неточни и подвеждащи „новини, коментират още от АПИ.

Започва разпространението на винетките за 2016 г.

Стартира разпространението на винетките за 2016 г, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура". Министърът на регионалнот...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com