Задържани са двама братя от Мездра за побоя на мъж от Галиче

1314
Задържани са двама братя от Мездра за побоя на мъж от Галиче

Образувано е досъдебно производство след побой над 30-годишен от село Галиче. Двама братя от Мездра са задържани по случая, съобщиха от МВР. 

Към 3.40 часа в РУ-Бяла Слатина е получен сигнал от Центъра за спешна помощ в града за приет пациент след нанесен му побой. Екип на районното управление е посетил болницата и установил самоличността на пострадалия - Ц.Т. (30 г.) от село Галиче.

Драмата в Галиче вече е със сексуален привкус

Страстите във врачанското село Галиче около кмета Ценко Чоков не стихват. Църква, детска градина и читалище подкрепят кмета, но други ж...

Пред полицаите той съобщил, че през нощта, пред заведение в с. Галиче му е нанесен побой от двама мъже, на които дължи пари във връзка с причинен от него пътен инцидент с техен автомобил.

Служителите на реда предприели действия за изясняване на случая. След издирване и разпити на свидетели, проведени в рамките на образуваното в РУ-Бяла Слатина досъдебно производство, са установени извършителите - братята Й.Н.(38 г.) и Г.Н.(35 г.) и двамата от Мездра. Те са задържани за срок от 24 часа в РУ- Бяла Слатина.

Работата по случая продължава под надзора и ръководството на Районна прокуратура - Бяла Слатина.

Потърпевшият преди е разпитван в полицията по повод дела, които се водят срещу Чоков, но към този момент не е ясно дали това има връзка с побоя, съобщава bTV. Според него побоят може да е предизвикан точно заради делото.

САС остави в ареста Ценко Чоков

Специализираният апелативен съд остави в ареста кмета на Галиче Ценко Чоков и сина му – Мартин Чоков, съобщи БГНЕС. Преди произн...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com