Медведев може отново да стане президент

5314
Медведев може отново да стане президент

Дмитрий Медведев не отхвърля възможността да се кандидатира в бъдеще за президент на Русия. Това той заяви в традиционното си интервю за пет водещи руски телевизионни канала. „Още не съм стар и имам известен ресурс от време, защо да затварям пред себе си подобни възможности?, посочи той, цитиран от ИТАР-ТАСС.

„Друг е въпросът, дали това ще бъде свързано с моите желания в конкретния момент. И което е още по-важно – с представите на хората, дали те го искат. Именно от това и ще се ръководя”, обеща той.

Медведев: Ще дойде краят и на държавните корпорации

"Росатом" е държавна корпорация от особен вид, която ще продължи да съществува в тази си форма доста дълго. Това заяви руският презид...

При това Медведев припомни, че и по-рано не е изключвал пред себе си тази възможност. „Практически веднага, когато предложих Владимир Путин да се кандидатира за президентския пост, заявих, че не изключвам пред себе си никакви възможности. Смятам, че това бе правилното решение, тъй като в определената политическа ситуация той имаше по-добри шансове да бъде избран за президент на страната”, поясни той.

Медведев също така заяви, че не вярва в настъпването на края на света през декември 2012 г. и предложи на всички весело да посрещнат Новата година, предаде РИА Новости.

„Край на света няма да има – ще има Нова година”, посочи той в интервю за руски телевизионни канали. „Не вярвам в края на света, във всеки случай не и през тази година. Но аз вярвам, че задължително ще настъпи краят на тази година. И за края на тази година всички трябва добре да се подготвим. Имам предвид всички жители на страната, за да можем добре да посрещнем Новата година и да имаме добро настроение”, допълни Медведев.

Редактор: Десислава Ушатова

Медведев: Обама е предсказуем партньор за Русия

Кремъл се надява, че положителните начинания в двустранните отношения и в сътрудничеството между Русия и САЩ на световната сцена ще п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com