Децата и семейните ценности наистина са в опасност

12991
Децата и семейните ценности наистина са в опасност
Снимка: БГНЕС

Пак стана време за гей парада и пак стана време за циркове. Едни дискусии, спорове, контрапротести и шествия, традиционната спорадична активност на иначе изпадналата в дълбока летаргия църква, и традиционната страхова невроза на всички т.нар. "националисти".

И всички, обясняващи как "гейщината" е заразна. Оказва се, че тя трябва да се предава по въздушно-капков път, за да са в смъртна опасност всички деца на България и всички "традиционни български християнски ценности".

Шествия в подкрепа на традиционното семейство в няколко български града (Снимки)

Инициативи в подкрепа на традиционното семейство се проведоха в няколко града в страната. „Полът е биологична даденост, а не из...

В интерес на истината, тези хора са прави. Децата на България наистина са в опасност от вредни влияния.

В опасност са децата, които гледат как баща им, който е традиционен християнски мъж, вечер пие и бие майка им, която е традиционна християнска жена.

В опасност са, когато са неглижирани, пренебрегвани, лишени от качествено възпитание и време с родителите си, и най-вече - когато не им достига любов.

В опасност са, когато бащите им (традиционни християнски мъже) са хулигани, които не виждат нищо лошо в това да ги рисуват със свастики и ругатни по футболните мачове, а след това да псуват медиите, че са направили скандал.

В опасност са и когато родителите им (традиционни християнски мъже и жени) им обясняват, че всички цигани са паразити, които живеят на гърба на държавата.

В столицата ще се проведе София Прайд

Най-голямото правозащитно събитие в България – София Прайд 2018, което ще се състои на 9 юни, ще бъде под надслов „Различ...

В опасност са, когато бащите им (традиционни християнски мъже) не могат да се справят с комплексите и емоциите си и преследват и тормозят майките им (традиционни християнски жени), отхвърлили ги нееднократно, и тъй като полицията не прави нищо, в един хубав слънчев ден просто ги застрелват в някое кафене.

И изобщо, в опасност са във всяко едно "традиционно българско християнско семейство", в което растат в среда на насилие, страх, комплекс, нещастие, подтиснатост или невежество. В тази среда има реална опасност същите тези деца да попият токсичните примери на омраза - към себе си и към другите, на чувство за малоценност, на агресия и на същото това невежество.

И това е много по-опасно от "гейщината". Противно на глупостите, които се говорят, хомосексуализмът не е заразен. Детето ви няма да стане гей, защото е разбрало, че гейове съществуват. Ще стане такова, каквото го възпитате, без значение в каква конфигурация го правите.

Семейните ценности днес наистина са под заплаха, само че врагът не са хомосексуалните. Врагът са всички онези, които живеят със самочувствието, че са нормални, а след това се прибират вкъщи и създават поредния си личен ад, който травмира и осакатява децата повече от всичко друго. Тези хора са истинският проблем на семейните ценности и от тях трябва да ни е наистина страх.

Автор: Десислава Любомирова

ВМРО иска МВР да забрани гей парада като заплаха за обществения ред

В сигнал до вътрешния министър Валентин Радев общинският съветник от ВМРО – Българско национално движение в СОС Карлос Контрера н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Главчев: Когато името е точно това, което си представяте

Само 10 магистрати да са с мафията? Може, ама надали

Всичко, което може да се направи за 15 хил.евро на месец

Голямата драматична промяна: ГЕРБ се заварява за абсолютната власт

Иран срещу Израел: Засега вълкът е сит, агнето – цяло

Ситуацията е "подръж малко тая контрабанда, избори идат"

За всички има място под Феномена. В скута му - тоже

Завръщането на Борисов и Пеевски, в сглобка N2

Режим "ротация": Държавата-пумпал, завинаги въртяна без промяна

"Перфектният полицай" и неговите неприятели: войната между ГЕРБ-ДПС и ПП-ДБ ескалира

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com