X
 
 
 

КОЙ всъщност обича ГЕРБ и ДПС - но наистина ги обича?

12885 1
photo of КОЙ всъщност обича ГЕРБ и ДПС - но наистина ги обича?

Още по темата

Нито лев, нито стотинка дарение дори – това сочат официалните отчети на ГЕРБ и ДПС пред Сметната палата.

Коментар на редактора

Борш(ош) по рецепта на Борисов

Няма да разглеждам хипотезата тези отчети да не са верни. Все пак едва ли би се стигнало чак до такава лъжа. Но ако всичко е наред и действително нито едно физическо лице не е дало нищо за ГЕРБ и ДПС, картинката пак не е особено за хвалене.

Липсата на дарения показва само едно – българите не са готови да застанат зад тези две партии. А това са партиите, които явно и неявно управляват България кажи-речи от началото на века. И липсата на парична подкрепа от симпатизантите им означава само едно – че никой не припознава тези две партии на база идеи. Чудно защо така, след като едната за трети път е управляваща, а другата уж от зората на демокрацията защитава правата и свободите на малцинствата у нас?

Обществото ще застане зад МВР, ако МВР го защитава

Не че при другите партии е много по-добре. Но все пак там дарения има – къде от повече хора, къде от по-малко. Дали тези, които даряват, го правят заради убеждения или заради някакви бъдещи облаги не е ясно, но когато никой не ти дарява нищо, значи или не му пука грам за теб, или не ти вярва за абсолютно нищо. Защото в случая даренията означават вяра. А без вяра и без доверие на този свят много малко неща се получават. И със сигурност сред тях не е управлението на която и да е държава, дори и като моментно състояние да има "стабилност".

Редактор:

Етикети:

1 Коментара

Кафене

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

  • Анонимен 1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
    Я да питаме редактора КОЙ всъщност ама много обича БСП макар и да са заедно в коалиция с ДПС което се доказа пак отново през 2013г!?Май са такива като редактора на когото и е статията.То не само той ами и електората на БСП щото тогава яростно защитаваха партията си макар да беше пак с мюсюлманите които им искаха страшно много постове щото иначе събарят коалицията и нямаше да има власт и за БСП.
  • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Ева Илуз: Храбри сме, когато показваме чувствата си!

Ева Илуз е културолог, изучаващ темите, свързани с историята...