Лара Фабиан остави душата си в София

17904
Лара Фабиан остави душата си в София
Снимка: БГНЕС

Човечеството има безброй добри артисти, безброй много добри и много малко велики. Великите са надарени не само с безсмъртни гласове, но са и големи хора - с души, отворени към музиката и към другите.

Който можа, оцени, че снощи в България пя един велик артист. Лара Фабиан остави в София всичко, което можа - глас, душа, сълзи, емоция.

Лара Фабиан с още един концерт в София

Интересът за концерта на LARA FABIAN на 23 октомври е огромен. Феновете, верни на своя вкус и на почитта си към френската певица, са за...

Тя показа защо великите са велики. Толкова болна, че говореше с усилие, Лара Фабиан не реши да отмени концерта. Реши, както самата тя обясни на публиката, да изживее емоцията да бъде с нас на всяка цена.

И пя. И то как. Лара Фабиан, болна, пя така, както други цял живот да са здрави да се напъват, никога няма да пеят. Защото извънземният й глас не познава граници. Защото най-силният мускул в човешкото тяло е сърцето. И защото когато духът е голям, той може да преодолее всичко, дори и себе си.

Такава емоция подари Лара Фабиан на София. Показа, че е човек, че носи в себе си безкрайна доброта и обич, че е изпълнител от класа, която достигат единици.

Публиката я обичаше все повече с всяка една песен, която Лара, надскачайки себе си, успяваше да изпее. И то по брилянтен начин. И вече нямаше значение колко песни са минали, колко остават и дали ще чуем всички.

Лара Фабиан потвърди датата на концерта си у нас

Голямата звезда LARA FABIAN потвърди на организаторите датите от своето турне в България, Германия, Молдова и Финландия. Певицата отл...

Това, което Лара Фабиан подари на българската публика, не може да се измери с нищо. Да видиш чистата емоция от музиката, въплътена във воля, решена да преодолее и непреодолимото, е чест, която не се пада на всяка публика.

Ние имахме късмет.

Лара Фабиан остави в София частица от душата си. Ние ще й я пазим до следващия път. Защото тя обеща да се върне.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com