Любовта на Поли Генова беше престъпление, но напук победи!

12373
Любовта на Поли Генова беше престъпление, но напук победи!

Едно симпатично българско момиче направи рекорд за България в тазгодишното издание на "Евровизия" - с 307 точки. Поли Генова се класира на четвърто място за 2016 година с изпълнението на "If Love Was a Crime".

Коментар на редактора

Поли Генова към политиците: Запазете правото на глас на българите в чужбина (Видео)

Няколко часа преди финала на конкурса "Евровизия" българският финалист Поли Генова се обърна към своите фенове и българските политици. ...

Тройката на "Евровизия" 2016 беше следната - Украйна на първо място с 534 точки, втора Австралия с 511 точки и трета Русия с 491 точки. Картинката не може да е по-плачевна - на музикален конкурс печели песен, която е политически мотивирана, налагайки се в стил караминьол над страната, срещу която е написана. "Кримските татари нанесоха поражение на руския фашизъм на европейския конкурс за най-добра песен" - това беше украинското мото във Facebook след успеха на Джамала. А между Украйна и Русия се мъдри "най-европейската страна" - Австралия! Весело подрипващото кенгуру с леко дръпнати очи скокна там, след като получи изключително мощен вот от страна на националните журита - 11 първи места! Емблематично беше как едно след друго гласуваха първо журито на Белгия, което постави Австралия на първа позиция и веднага след това журито на Австралия, което даде първа позиция на ... Белгия! Горчиво на младите и да се радват на щастлив и дълъг брачен живот - смазката я има!

При цялата тази експресивност - на "музикални експерти", пили вода от пералнята директно през шнорхелите, за да си избелят сивото вещество в главите си, колкото и малко да е то, Поли Генова всъщност е победителЯТ! Защото НИТО ЕДНО ЖУРИ не ни постави на първо място. От 42 журита само 23 ни дадоха точки и само четири ни дадоха второ място - Ирландия, Словения, Франция и Македония.

Едва ли някой се изненадва от мощната резачка за България на политическия елемент в конкурса. И точно това прави по-стойностно изпълнението на Поли. Тя беше отлична на полуфинала, но беше още по-добра на финала. Поли събра любовта на зрителите - защото този мощен телевот няма как да бъде направен само от българската диаспора в чужбина. 100% Поли обра симпатиите на неутралните зрители - ако не беше така, нямаше да е на това място.

За пръв път в живота си гледах "Евровизия". Радвам се, че го направих, защото се убедих за себе си - този конкурс го правят, като ползват Сеп Блатер и Мишел Платини за първи консултанти. Най-хубавото обаче е, че истината не може да се скрие - винаги има кой да я види, защото винаги изплува!

Metro: Поли Генова ще осигури на България най-доброто ѝ класиране на Евровизия

България е на финал на "Евровизия" само за втори път, но спокойно може да спечели конкурса с песента If Love Was A Crime, пише британск...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com