Поли Генова впечатли на финала на "Евровизия" 2016 (ВИДЕО)

59891
Поли Генова впечатли на финала на "Евровизия" 2016 (ВИДЕО)
Снимка: Яков Исак, EBU

Две вечери по-късно Поли Генова отново беше неотразима на "Евровизия". Както и на полуфиналите, талантът на нашето момиче блесна в спиращо дъха изпълнение на "If Love Was A Crime".

Поли излезе под номер 8 на сцената на финала, а след нея има още 18 изпълнители. С "Дай ми любовта" тя вдигна публиката на крака и получи горещи аплодисменти. Преди финалната фаза коефициентът за успех на Поли се движеше при 126 към 1, точно преди изпълнението беше 101, а след него - 51! Очаква се класирането, което ще е известно някъде около 1:00 часа след полунощ.

СЛЕДЕТЕ НА ЖИВО финала на "Евровизия" 2016

Само след половин час започва чаканият с огромно нетърпение финал на тазгодишната "Евровизия". Стартът е в 22:00 часа българско време -...

Гласуването започва след последната, 26-та песен – на Армения. Времетраенето му е 15 минути. Може да бъдат изпратени до 20 SMS-а от един телефон, да се гласува чрез телефонно обаждане или чрез специалното приложение, което може да се изтегли от app.eurovision.tv (не е активно за България). Вотът за конкурса става на номер, изписан на екрана от страна на местната телевизия, която излъчва конкурса. За България това е Българската национална телевизия (БНТ).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com