Подаръците, които Борисов получи

21708
Подаръците, които Борисов получи
Снимка: БГНЕС

Ако някой случайно не е разбрал, че вчера (13 юни) нашият любим премиер Бойко Борисов навърши 60 години, значи е от малкото хора, които се грижат за интелектуалното си здраве. Но тъй като такива хора в България са наистина малко, ще се позанимаем като едни нереализирани папараци с големия празник – събраха се все пак хора пред парламента и рязаха торта! В духа на Новата журналистика, няма да казваме защо точно, но се черпиха!

Разбира се, на рожден ден най-важни са подаръците. Ако не вярвате, даже БАН го доказа – 8 от 10 българи ги интересува материалното. Затова е време по стара българска традиция да видим какво получи рожденикът, та да можем да решим дали да му завиждаме много или малко.

1. Любовта на всеки десети българин! Официално, от статистиката на евроизборите. Не получи любовта на останалите девет, обаче щом е още на власт, няма и нужда!

2. Реформаторският блок ще връща партийни субсидии! От 26 май, 2016 година, откогато ще се преизчисляват партийните субсидии, в парламента само тази политическа формация вече не съществува. Радане, Христо, Мегленче, Лукчо, гив ми дъ мъни! Но в закона не пише нищо как ще те принудят да връщаш, ако не щеш - трупането на лихви не е принуда, да уточня!

3. Делян се върна! По-важният Делян, разбира се, не хасковският. Брюксел не може да го изкуши, когато на кантара тежи Дубай!

4. Чисто нова Нова. Там, където останаха само торти и черешки! Миролюба Бенатова и Генка Шикерова ги няма, но то не може всичко да има! Все пак върви да разкараме и Радосвет!

5. Граф Игнатиев – hubavoe! Плочките падат, за да може да се асфалтира и вместо трамвая да минава Негово Величество Джипката! За да стигне до Борисовата градина – на негово име е кръстена все пак (напъва тази Нова журналистика да се изяви, последното изречение е резултат от нея). Пък и май пари ще се спестят тука - ще ги вземем от Данчето, тя ще ги вземе от софиянци и несофиянците в София.

Честит рожден ден, г-н премиер. На патерица – че така и така в управлението ви винаги трябва поне по една такава, за да има стабилност! Нормално де - с толкова контузии в колената, няма как!

Автор: Ивайло Ачев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Случаят Даная или защо моралът е най-важен за едно общество

Завръщането на легендарния лечител и мъченик Мангъров

След интервюто с Диков: 3 въпроса, които Кирил Петков е добре да изясни

Главчев: Когато името е точно това, което си представяте

Само 10 магистрати да са с мафията? Може, ама надали

Всичко, което може да се направи за 15 хил.евро на месец

Голямата драматична промяна: ГЕРБ се заварява за абсолютната власт

Иран срещу Израел: Засега вълкът е сит, агнето – цяло

Ситуацията е "подръж малко тая контрабанда, избори идат"

За всички има място под Феномена. В скута му - тоже

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com