Samsung пуска бюджетен smart телевизор

2357
Samsung пуска бюджетен smart телевизор

Samsung EH5300 е добрата новина за вас, ако желаете да си купите не чак толкова скъп телевизор с ярка и жива картина, вградена Wi-Fi карта и смарт платформа, като не забравяме и за елегантния тънък дизайн на One Design с толкова семпла рамка, че получавате едно буквално „безшевно“ визуално преживяване, което с лекота преодолява бариерата между вашия интериор и онова, което се случва на екрана.Със системата за подобряване на цветопредаването Wide Color Enhancer Plus виждате цветовете така, както режисьорите на любимите ви филми биха желали, наслаждавате се на целия RGB спектър от цветове – максимално близки до цветовете в природата и разкриващи и най-малките детайли в изображенията.

Телевизорите F5300 ще ви изненадат приятно с резолюция, която е два пъти по-висока от тази на стандартните HD телевизори. Благодарение на LED подсветката, картината е по-ярка и по-жива от тази на LCD телевизорите. Гледането на спортни предавания и екшън филми ще ви носи още повече удоволствие – размазването на типичните за това съдържание динамични сцени е по-редуцирано от всякога.

GALAXY S 4 – за по-богат, по-лесен и по-пълноценен живот

Късно снощи Samsung Electronics  представи четвъртото поколение от серията GALAXY S – GALAXY S4. Той е направен така, че да ...

Разходът на електроенергия при телевизорите Samsung F5300 е намален с цели 40%, което, естествено, означава и по-ниски сметки за ток за вас.

Като използва процесора, TV панеля и подсветката едновременно, стандартът за яснота на картината при движещи се изображения Clear Motion Rate (CMR), чийто пионер е корейската компания, ви дава представа за действителната яснота на картината и за реалните възможности на телевизора да се справя със споменатите динамични изображения, съобщава kaldata.com, цитиран от БЛИЦ.

Отлично организираната система от менюта Smart Hub на Samsung EH5300 е вашият домашен портал към социалните забавления в световната мрежа. В същото време корейската компания се е погрижила и за най-малките: приложението Kids не само помага на родителите да контролират съдържанието, което малчуганите попиват от телевизионните предавания, но не забравя и за „възнаграждението“ на самите малки зрители във вид на полезни и иновативни образователни материали. На ваше разположение са и други популярни приложения на Samsung, които можете да сваляте от мрежата и организирате, стриймването на филми, общуването на голям екран чрез Skype, социалните мрежи Facebook и Twitter.

Функцията ConnectShare Movie ви позволява да се радвате на филми, снимки, музика и друго съвместимо съдържание директно от USB устройство, като например, флаш памет, външен хард диск или видеокамера с USB кабел.

Samsung и Apple в битка за надмощиe

Пазарът на таблети в световен мащаб е достигнал рекордни нива в края на последното тримесечие на миналата година, а битката за надмощие...

AllShare Play е услуга, с чиято помощ можете да осъществявате връзка между телевизора и вашия компютър, смартфон и други съвместими устройства наоколо и да прехвърляте снимки, музика и филми от мобилното си устройство на големия екран. Нещо повече, дори когато сте далеч от вашия телевизор, Cloud технологията и Samsung web storage ще се погрижат мултимедийното съдържание да бъде съхранено онлайн и винаги на ваше разположение.

Трите HDMI изхода на EH5300 осигуряват скоростна трансмисия на High Definition дигитално съдържание от множество устройства директно на вашия телевизор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com