X
 
 

Трите неща, които ще ви провалят празниците – ако ги направите!

11616 4
Трите неща, които ще ви провалят празниците – ако ги направите!
Снимка: iStock/Guliver
Малко неща са по-гадни от това да ти бъде провален празник. А като става въпрос за коледните и новогодишните празници провалът даже придобива по-горчив привкус.

В някои случаи няма как да предотвратите празничният мед да стане с вкус на катран. Но много други са под контрола ви – и само липсата на воля, съчетана с несериозност, може да развалят празника. Ето я и импровизираната ми класация за гарантирани ядове по време на празници, които лесно можете да си спестите!

1. Захвърлете телефона! И преди да кажете "ама ...", сетете се колко пъти сте го ползвали само през последната седмица по хубави поводи и колко пъти – не. Можете да си направите и статистика за месеца, за годината ...

2. Не включвайте компютъра, лаптопа, таблета! Ако случайно не ви открият по телефона, там ще е. И не само за работа – всякакви тъпотии от социалните мрежи, които единствено ви карат да не обръщате внимание на най-важните – на децата и родителите ви.

3. Не пускайте телевизора! Да, там може и да се появи някой филм, който да не сте гледали 123456789 пъти, но може и България да стане нормална държава ...

И ако още четете този материал, помислете си много добре какво точно правите, та не сте отдавна в самолетен режим – семейството е на първо място поне на празниците! Гасете и изчезвайте! А на Сашодиковците, Беновските и тем подобните – безпрецедентно си пожужете някъде там, Третата световна няма да я пропуснем!

Автор: Ивайло Ачев

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Ехо 3 Ехо преди 3 седмици Профил на трол?
  Подкрепям!
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Е кво подкрепяш като си в нета, за да прочетеш тая тъпотия
  : 0 !
 • Октомври 2 Октомври преди 3 седмици Профил на трол?
  В тази тиха нощ която иначе трябва да бъде на 6 Януари , Другарят Октомври е на своят пост. ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДНИЯТ ФРОНТ И ПАСТИР СТОМНА. ЗА НАРОДА ДА ЖИВЕЕ НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ F///F eu*nato F///F СМ*РТ ЗА либерализма/Империализма.
 • Октомври 1 Октомври преди 3 седмици Профил на трол?
  Най важното пропускаш ивайло ачев. АНТИНАРОДНАТА КЛИКА 10111989 / ВКЛЮЧВАЩА ВСИЧКИ системи партии пплюс още 90% подобна п*п*ач както и вие ивалоачевците и сашодиковците дето сте им пък Съучастици/ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПРОВАЛИТЕЛ НА ВСИЧКО вкл и празниците. Затова Битката с вас трябва да бъде 25 часа в денонощието , ВСЕКИ ДЕН до пълната ви Капитулация. Колкото до Другарят Исус то той е обещал другият път виж още ›› да дойде с /Плаземната сопа/ Да МОГЪЩИЯТ Джедайски Орден. Пазителите на Баланса . Нека ОСВОБОДЯТ ЗЕМЯТА ОТ вас ивайло ачев / ГЛОБАЛНАТА КЛИКА/ капиталисти и империалисти. Не не си точно един от тях , а просто техен Съучастник ивайло ачев , цялото actualno и 80% от форума.