X
 
 

Тръмп окачестви ударът по Сирия като „перфектен“, с постигнати цели

951 6
photo of Тръмп окачестви ударът по Сирия като „перфектен“, с постигнати цели
Снимка: Getty Images/Guliver
Тръмп съобщи за постигане на поставените цели при удара в Сирия, извършен съвместно с Франция и Великобритания на страницата си в Twitter.

„Ударът през изминалата нощ бе перфектен“, пише Тръмп, цитиран от Ройтерс. „Благодаря на Франция и Обединеното Кралство за мъдростта и мощта на въоръжените им сили. По-добри резултати не би могло да има. Мисията е изпълнена!“, цитира думите на американския президент и ТАСС. По-нататък Тръмп за пореден път съобщава за увеличение на мощта на американските въоръжени сили, благодарение на увеличението на военните разходи, планирани от администрацията.

ВИЖТЕ цялата декларация на България за ракетните удари в Сирия

Буквално преди по-малко от час, на извънреден брифинг министрите на външните работи, на отбраната и на вътрешните работи Екатерина Заха...

„Аз съм толкова горд от нашите прекрасни въоръжени сили, които скоро, след като бъдат разходвани одобрените милиарди долари ще станат най-добрите. Нищо и никой няма да може да се сравнява с тях“.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • празни приказки 4 празни приказки преди 1 година Профил на трол?
  Ако атаката беше успешна и наистина в складовете имаше химическо оръжие щеше в атмосферата да има една голяма отровна гъба. А то нищо и половина,събориха някоя празна барака.
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Не е точно така, ако веществото е хлорин или друго задушливо - да, щеше да изтрови Дамаск, но съвременните БОВ се състоят от 2 или повече безвредни вещества, които се смесват непосредствено преди използването, процесът се нарича активиране. Никой не е толкова прост да държи в задният си двор кутия на Пандора, това го има и при ядрените оръжия.
  : 0 !
 • Успех от 30% 3 Успех от 30% преди 1 година Профил на трол?
  Тръмп окачестви ударът по Сирия като „перфектен“, с постигнати цели при което от 103 изтреляни крилати ракети от сирийската армия въоръжена с бойна техника от времето на бившия СССР са свалени 71 крилати ракети.
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Успехът зависи от гледната точка - срещу всяка унищожена томахавка стои една унищожена С400. Колко са останали ще се провери при следващия "удар"
  : 0 !
 • скромните излияния на патока Доналд 2 скромните излияния на патока Доналд преди 1 година Профил на трол?
  „Аз съм толкова горд от нашите прекрасни въоръжени сили, които скоро, след като бъдат разходвани одобрените милиарди долари ще станат най-добрите. Нищо и никой няма да може да се сравнява с тях“....пТУ...ПТУ...умре циганката дето ни хвалеше...
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Атаката на САЩ и компания ми прилича на едновремешна простодушна хумореска: "Отмести се врагче, да не те улуча... Ха така - видях, че си готов.... На ти сега врагче една бомбичка"...